Värmland


Morgondagen bjuder på en tur till familjen i Värmaland!
Både jag och lillebror åker samtidigt och det var allt för länge sen vi gjorde det tillsammans.
Kul att vi alla blir samlade igen.



Älskar bilden på mig och min bror från min studentdag!


Då drar vi oss in mot stan då


Starta dagen med kaffe och hockey. Killarna sitter och nördar sig med varsin iphone. Kul.
Det var ju fint väder idag så det innebär en tripp in till storstaden. Kanske åker skinjackan på för första gången här i Sverige. Ni får ha en riktigt trevlig tisdag så hörs vi sen. P&K


En skinpajsdag i Österrike, en fin februaridag.

Håller tummarna för molnfritt


Jag undrar vad jag och Danne ska hitta på imorgon. Stämmer vädreranalysen överrens med verkligheten imorgon blir det lätt en promenad på Djurgården om jag får bestämma. 

-


Egentligen kanske man skulle ta och sparka sig själv i arslet för att få fart på dagen. Skulle behöva gå ner till "Draget" och skicka lite post. Men det är så kallt ute! Istället stannar jag hemma och ska börja skissa lite på ett brev som ska enda ner till Österrike.

Lite kaffe på det här då! Hörs sen!

Tjejfest

Åh, jag måste berätta! Igår kväll var jag på tjejkväll hemma hos Sandra. En massa dricka och tjejsnack. Sent, alldeles för sent, åkte vi till Alexandras Rilles föräldrars villa där festen fortsatte. Jag var helt död! Aldrig har jag velat åka hem samtidigt som jag absolut inte ville lämna stället. Vid 5 vart jag avsläppt av taxin i Spånga och fortsatte sedan min färd hemåt därifrån. Runt halv sju somnade jag, och ni kanske kan förstå hur glad och pigg jag var på släktkalaset idag. I det här inlägget vill jag också hinna med att säga att jag har världens bästa vänner!

22.45




22.45 är den tiden då min älskling kommer hem hit till Stockholm. I en hel vecka har vi varit ifrån varandra, och det suger! Men äntligen kommer han, som en prins på en vit häst!

Kalasat




Idag har det varit släktkalas hemma hos familjen Friberg i Spånga. Jag fyllde nämligen 20 inte för så länge sen!Självklart bjöd jag både på chokladbollar och cheescake. Jag och lillebror Nickepick hade syskonkväll efetr kalaset som innehöll både gott, teve och ett trasigt handtag. Mysigt!

Nepp, inte idag heller


Nej tyvärr, jag kan inte skriva något vidare djupt och ingåeende idag heller. Jag sitter nu nere i vardagsrummet själv, och här har jag i princip suttit sen kl 12 "imorse". Jag har fixat ihop ett cv och ett personligbrev idag, OCH sökt lite jobb så nu är jag helt slut i huvudet. Kanske ska man följa pappas råd, att gå och lägga sig. Kanske ska jag ta en promenad på grund av allt spring jag känner i benen. I vilket fall som helst önskar jag Er en god natt! Hörs imorgon!

Back on track


Det är så sjukt kul att människor fortsätter att kolla in min blogg trots att jag gjorde mitt sista inlägg för typ 100 år sedan. Idag sa Alexandra att jag har världens sämsta blogg, jag skriver ju aldrig i den. Hon tyckte att jag skulle börja igen, och det tycker Daniel också. Så det är väl bara att sätta igång nu.

Dock är det alldeles för sent att vara allt för djup och kreativ idag, därför ska jag skapa mig tid imorgon. För från och med imorgon ska det bli fart på mig. Så fortsätt läs. Snart hörs vi igen!


RSS 2.0