Dagens godheter


Idag flög tiden förbi snabbare än vanligt på jobbet, och det är jag evigt tacksam för! Danne mötte upp mig vid busstationen så att vi gemensamt kunde shoppa godsaker inför filmtittandet. Det vart både mjukost, chips, cola och choklad för min del. Vi tittade på Fightclub som sagt, och den var riktigt bra. Trodde den skulle vara bättre dock, då Daniel höjt mina förväntningar alldeles för mycket. Haha.

I alla fall, när Daniel kom och mötte mig på busshållplatsen hade han med sig ett kuvert i handen. TILL MIG! Det var från jobbet, min första lönespec därifrån. Imorgon blir det shopping, wiho!


Att göra efter jobbet


Längtar tills efter jobbet. Då blir det myspys med Danne framför Fighhtclub och Superstars!
Åh, kan inte mina 8 timmar vara över snabbt idag!?

Bara för att . . .


Fick totalfnatt och börja tokstäda i hela lägenheten. Köket, vardagsrummet, sovrummet och badrummet. Gästrummet lät jag bli, det får Danne ta hand om. Haha.

Tog en del före och efter bilder på sovrummet. Titta själva vilken imponerande insats jag gjort!

Före


Efter


Före


Efter

Vi får finbesök


För bara några minuter sen fick ryanair två biljetter sålda från Stockholmskavsta till Memmingen av de två absolut finaste tjejerna på jorden! Frida och Alex kommer nämligen och hälsar på här hemma den 25-30 November och jag tjöt till av lycka när jag fick bekräftat att nu, nu var det fördigbeställt!




Brist på allt förutom vitaminer


Och ännu en dag har spatserat förbi. Jobb 7-15 som vanligt och när jag kom hem hade älsklingen värmt mat till mig. Gottgott. Nu ska jag proppa i mig ytterligare några mjukostar i brist på engagemang till att laga middag.
Mjukost är mitt nya kall. I löve it!


Ingen lust alls


Idag var det fan inte lätt att gå upp! Med både halsont och ett iskallt rum fick jag tvinga mig upp ur sängen. Hemskt! Jag varken orkar eller kan äta frukost, halsen gör för ont för det. Undrar hur jag ska klara dagen  . . . ?!

Avskedning, eller ?!

Nu mina nära och kära ska jag förklara för er vad som gjorde mig skitförbannad igår . . .

På morgonen ringde jag som sagt till chefens sekreterare och sjukanmälde mig (se inlägg nedan). För att bevisa för den "trevliga" sekreteraren att jag verkligen är sjuk åkte jag till sjukhuset i Dornbirn för att skaffa mig ett läkarintyg. Jag förstod inte alls vart jag skulle ta vägen i det enorma sjukhuset, så jag gick till informationsdisken. Där satt en äldre man, han kunde inte prata engelska, så han räckte mig en telefon, där möttes jag av en kvinnlig vänlig röst som talade om för mig att hon skulle hämta upp mig och visa mig vad jag skulle göra. Hon kom, och ledde mig till ett litet bås där jag skulle visa legg och berätta vad som var fel på mig och vad jag behövde hjälp med. De tog också en kopia av mitt eukort för att skicka det till försäkringsbolaget.

Sedan blev jag hänvisad till ambulansrummet. Där var det en massa gamlingar i rullstol med dropp och katetrar, Jag kände att jag inte platsade in, att de äldre mådde så dåligt medan jag bara hade en förkylning. . . Usch! Jag väntatde i väntrummet ett bra tag, sedan vart jag inkallad till en snäll sjuksköterska som tog blodprov och andra tester på mig. När jag precis var klar där inne kom en manlig doktor in och sa Hej, jag hörde att du kommer ifrån Sverige(På svenska). Jag vart helt paff. Han var jättetrevlig och vi satt och pratade lite granna. Sedan frågade jag honom om jag kunde gå ut och ringa ett samtal. Han sa att det var helt okej, bara jag inte var borta i mer än 30 minuter, då blodsvaren skulle komma. Jag gick ut. Precis när jag gick ut genom sjukhusets dörrar fick jag ett sms av Daniel Ring mig så fort du ser detta. Jag som redan var på väg att ringa Daniel skyndade mig nu lite extra. Daniel frågade hur det hade gått hos doktorn, sedan släppte han bomben, Du har fått sparken från ditt jobb Jessica. Jag vart ursinnig och väldigt förvånad! Hur kunde de sparka mig?! Daniel berättade att hans president ringt honom, och presidenten själv hade fått ett email av sekreteraren till chefen. I mailet (som Daniel fick vidarebefodrat till sin mail) stod det att de ville avskeda mig med omedelbar verkan på grund av att jag på lördagen vart och tittat på Daniels match och att jag festade efteråt. Det stod också att de trodde att jag på tisdagen (då jag gick hem från jobbet tidigare) gick hem för att sedan åka och titta på Daniels match i Salzburg. Vilket inte alls stämmer! Hon avslutade mailet med att säga att Jessica inte ännu har blivit informerad om detta då vi ska prata om hennes avskedning under ett möte senare med chefen. Vadå, först var det omedelbar avskedning, men sen så ska de prata igenom beslutet med chefen?! När Daniel berättade allt detta för mig visste jag inte vad jag skulle ta mig till. Jag vart så ARG! Eftersom jag vart tvungen att gå tillbaka in i sjukhuset sa sötDanne att han kunde ringa upp chefen och snacka med honom.

Väl där inne igen fick jag mitt läkarintyg från tisdagen den 21 september till måndagen den 27 september. Alltså jag har inte bluffat att jag varit sjuk. Jag fick ett sms av Daniel igen att han pratat med chefen, och att jag skulle ringa Daniel så fort som möjligt för att sedan ringa chefen. Jag ringde Daniel, han berättade vad de pratat om -(det ovan). Daniel sa också att han tyckte det var konstigt att chefen för två veckor sedan kunde ringa till Daniels president och berätta hur nöjd han var med mig för att sedan, två veckor senare, sparka mig . . .

Efter samtalet med Daniel ringde jag chefen. Han svarade med sitt namn och jag svarade surt tillbaka Ja det är Jessica. Han frågade hur det var med mig, och självklart svarade jag att jag mådde piss. Jag berättade att jag stod vid sjukhuset och precis fått ett läkarintyg från den 21-27. Han frågade lite vad doktorn hade sagt och hur länge jag skulle få vara ledgt enligt läkaren. Jag berättade, och då utbrast han i skratt. Det västa jag vet är när männsikor hånar mig, att de har kul på min bekostnad, särskilt i sådana här lägen. Jag upprepade mig. Jag tog upp samma saker med honom som Danne hade gjort, och jag frågesatte allt han svarade. Efter ett tag sa han att jag skulle få en andra chans. Han frågade om jag kunde komma redan dagen därefter, alltså idag, jag svarade Klart jag kommer, jag är ju inte sjuk enligt er . . .



Idag var jag på jobbet kl 7. Den förste jag hejjade på var min "mentor". Han frågade om jag var frisk nu, och självkllart svarade jag nej. Jag berättade det mesta för honom, dock inte att jag fått sparken dagen innnan. Jag berättade att jag vart på Daniels match i Dornbirn på lördagen. Då svarade han, Men var inte du på matchen i Salzburg? Hur kunde han ens veta att det varit match i Salzburg, killen vet ju knappt vad sport är. . . Vad jag antar är att skvallerfisan till sekreterare har spridid detta rykte. Fyfan!

Senare på dagen gick jag och lämnare mitt läkarintyg i receptionen. Sedan fortsatte jag jobba. Efter ett tag kom chefen pratandes i telefon och tittade på mig. Sen gick han. Jag gjorde klart det jag höll på med sedan gick jag till chefen för att prata med honom.

Chefen: Hur mår du idag?
Jag. Jag mår inte alls bra!
Chefen: Nej, jag hör att du är täppt i näsan . . .
Jag: Ja, jag vet, jag har vart snorig, haft ont i huvudet och i halsen.
Chefen: Vart det så eftersom ishallen var så kall i lördags? (Skratt)

Jag blängde han i ögonen, och sa, Nej, såhär har det vart hela tiden! Sedan tittade jag bort och tittade han inte i ögonen när han pratade med mig. Jag vart så otroligt förbannad. Vi stod mitt ute i produktionshallen och vem som helst kunde höra hans hån mot mig. Juste, medan vårt samtal sade han också att jag måste lämna in läkarintyg senast den tredje dagen jag vart sjuk, jag svarade att jag inte hade en aning om detta, då svarade han att det står ju i kontraktet, och då svarade jag tillbaka, Ja men kontraktet är på tyska. . .

Efter samtalet bubblade jag av ilska. Jag vart så arg av allt hån. Egentligen hade jag lust att bara stå och vara elak tillbaka. Men jag är inte sån. Jag svalde det han sa, för han är ju som sagt chefen och jag behöver ett jobb.
Men nu ska jag se till att hitta ett nytt jobb, men tills jag hittat ett nytt jobb ska jag jobba kvar . . .

Så nu vet ni, och det var skönt att få ur mig all denna skit!
Nu väntar kudden i sängen efter sällskap, hörs imorgon!
Nattinatt!

Bloggar ikväll


Ursäkta att jag aldrig bloggade igår. Det hände en helt sjuk sak igår som gjorde mig riktigt förbannad. Berättar när jag kommer hem från jobbet . . .

Sjukanmälan


Ringde och sjukanmäle mig idag. Sekreteraren tyckte det var konstigt, Du hade det ju riktigt kul på matchen i lördags . . .

Jag vart så arg när jag hörde det, Ja efter ett par aspirin så . . . svarade jag tillbaka.

Nu ska jag gå till doktorn och fixa ett läkarintyg jag kan visa för henne, kanske det som krävs för att bli trodd!

Geten Gert och restaurangbesök

Idag har det inte hänt alls för mycket i våra liv. På eftermiddagen gick vi tillsammans till macken för att köpa lite gottgott. Jag vart också tvungen att köpa pengar till mobilen eftersom min käre vän Alexandra envisnades med att vi skulle prata i telefon i hela 33 min igårkväll. Haha! Och frida, om du ser detta, skicka gärna ditt nr igen till min fb, för det har försvunnit här hemma :(

I alla fall, när vi var på väg hem från macken fann vi denna söta sak vid vägkanten.
Säg hej till geten Gert!






Efter att vi kommit hem och vi båda nästan dött av slapphet gick vi till Restaurangen Tante Emma. Där beställdes en pizza för min del och en pasta till Danne. Pizzan var helt otroligt god medan finsmakarn Daniel ansåg att hans påspasta hemma i skafferiet smakade lika bra, om inte ännu bättre.


Sociala Danne, läser tidningen och pratar i telefon. Kul kille . . .

Maten

Min dag igår på matchen


Igår hade jag det riktigt trevligt på matchen! Jag åkte tillsammans med Patricia, Magdalena och en som hette Carmen. Vi åkte dit med bil, och när vi väl kom fram fanns det ingen parkeringsplats vid ingången, shit, vi vart tvungna att springa tvåhundra meter ute i spörengnet, ingen hit! Vid ingången köpte vi våra biljetter, sedan gick vi in och köpte oss en varsin öl. Här i Österrike blandar man både öl och vin med det allra märkligaste sakerna. Tjejerna tvingade mig att dricka öl med Sprite, trot eller ej, men det var riktigt gott!

Vi valde att sitta på några platser väldigt nära Daniel, lucky me! Det var riktigt kul att få se Daniel spela. Allt gick så bra för honom! Det var också den fösta seriematchen jag såg, och jag vart verkligen ännu mera kär när jag såg han på plan. Vill se mera, mera, mera!


Lite fakta om gårdagen:

# Daniels president hade satt fast reklamen på Daniels skydd fel. Det skulle stå MOHREN, men istället stod det RENMOH. Kul!

# Det var runt 3800 personer i publiken.

# Jag delade på att glas vin blandat med mineralvatten tsm med Patricia i efterfestrummet.



Info om gårdagen


Igår var det som sagt match. Daniel var grymt bra trots att han var sjuk. Efter 48 minuter gick han av plan för att han inte orkade mer, då stod det 5-2. I första period ledde vi. . .

När Daniel gick av plan sa det bara PANG, PANG PANG! Mål på mål på mål.
Det sög, och det var en stor förlust för Bregenzerwald.
Publiken frågade efter Daniel. . .


Daniel - Räddning


Daniel - Mål

I love ninjas, they´re awesome



Nu är jag redo. Inväntar tjejerna nu. Hörs ikväll!


Dornbirn - EHC Bregenzerwald



Om en och en halv timme åker jag mot Dornbirn för att titta på Daniels match som börjar 19.30. Idag är jag nervös, för Daniels skull. Han är så sjuk men blir ändå tvingad till att spela, och jag som hört att det är farligt att sporta när man är sjuk. Vi får hoppas på det bästa . . . att han överlever matchen.

Detta är en FÖRE-bild(togs några minuter innan han åkte), vi får hoppas på att det blir en EFTER- bild också . . .

Yeahyeahyeah


Rihanna - Hard ft. Jeezy

Säg inte att jag ligger efter med denna jämfört med Sverige nu? Haha . . .
Riktigt bra är den i alla fall!

Ruskväder

Dagens väder i Alberschwende är inte det roligaste. . . och snart ska jag ut i skiten!


Horoskop


Det var inte igår man tittade på sitt horoskop, men idag gjorde jag det. Det var nästan lite skrämmande att se likheterna mellan horoskopet och min dag idag.  Men ska man verkligen tro på horoskop? Vågar jag titta på morgondagens horoskop? Ja det gör jag . . .



http://www.astroagency.com/world/index.htm




Mys



På vår dag på månaden överraskade älsklingen mig med detta när jag kom hem från jobbet. Söt!


Därför fixade jag en finfin middag till Daniel när han kom hem från träningen.

Daniel har fått snorsjukan



Idag har LillDanne vart hos farbror doktorn. Han har influensan stackarn. Så nu har jag och Daniel vart och införskaffat lite Stroh rom för att få bukt på sjukdomen.

När Daniel tog en klunk av denna 80% härlighet höll jag på att dö av skratt. Inte Daniel, han grät!

Men hoppas i alla fall att "härligheten" gör Daniel friskare. För imorgon är det en viktig och rolig match som han egentligen inte kan missa. Det är också den fösta seriematchen jag har chansen att se . . .

Min man är hemma


Nu kom Daniel! Äntligen, som jag har längtat!
Ikväll hoppas jag på filmmys. Hoppas att Daniel tycker samma.
Det blir inge jobb för mig imorgon heller. Känner mig inte helt kry.
Daniel blir bara sämre & sämre han med.
Nu ska jag gå och ta hand om min man.
Förhoppningsvis kan vi pyssla om varandra.
Hörs imorgon!
God natt!


Syskonkärlek

De bästa bröderna på denna jord.
Niclas och Alexander.


Slipperlislapp


Inget vettigt uträttat idag... förutom att ha ätit en riktigt sommarfräsch frukost, tittat lite film och spelat ett par omgångar frisbeegolf på Wii. Idag känner jag mig mycket bättre men så fort jag "anstränger" mig börjar det att snurra i huvet på mig. Nicht gut (betyder inte bra på tyska) ... !

TråkDanne drog nyss på träning och kommer inte hem fören efter tio ikväll. Jag ska bara fortsätta slappa i soffan. Kanske få i mig lite rester från gårdagens goda middag.

Hörs snart igen . . .




Du härliga tyska musik

Varje dag tittar jag på MTV. MTV är en av två kanaler här som visar engelska program.
Därför lysnar jag väldigt mycket på tysk musik. Denna låt under är en av mina favoriter för tillfället faktiskt, och den spelas flitigt på MTV just nu. Vet inte om det är låten eller hennes tuffa stil som fått mig att gilla låten/videon . . .


Frida Gold - Zeig mir wie Du tanzt

Blogghjälp?


Någon som vet hur jag ska göra om jag vill skilja headern med resten av innehållet i min blogg?
Alltså få bort allt det vita runt headern?

Jag fattar nada!

Det ni missat

Under mina fem dagar utan internet har ni inte missat mycket . . .

# Lagpresentation för Daniels lag - FEST
# Köpt ett Wii
# Blivit sjuk
# Köpt ett månadsbusskort
# Varit ensam en hel dag då Daniel spelade match i Salzburg
# Träffat läskig människa på väg till jobbet
# Vart i både Dornbirn och Bregenz


Jag och Daniel på en pyramid i Krakow runt midsommar.

INTERNET !


Nu har internet äntligen kommit tillbaka!
Det har gått fem långa dagar, men nu kan jag äntligen uppdatera er och mig själv igen!
 


God morgon!


Nu har jag myst ner mig i den mysigaste tröjan jag har, det är ju nämligen dags att gå ut i kylan.

MYSMYS!


Hungrig?


I söndags var Daniel  i Tyskland och spelade match.
Och han vart bjuden på den statdsdelens specialitet.
De var lovade en riktig middag, men det var detta de fick.


Leverpastej och sylta.
De frågade vad de salamiliknande sakerna var men fick till svar, - säger vi det till er kommer ni aldrig äta upp. . .

Rena rama kofesten!


Jag satt i kö i ca en timme på väg hem från jobbet. Och kan ni gissa varför?
Jo, för det är kofest här i Alberschwende. Kossorna går omkring i en liten inhängnad mitt på stan och blir sedan bödömda av domare. Det serveras öl och spelas musik i stora högtalare. Vilket partaj!



Måste bara tillägga att idag när jag och Daniel var ute och slog lite bollar idag till varandra med våra tennisracket kom en tant och parkerade bredvid oss och steg ur. Hon sa att hon hade en ny bil, och att det skulle vara mycket bättre om vi gick till tennislanen och spelade. Nehe?! Hon var allmänt irriterad och otrevlig. Jag och Daniel orkade inte bry oss särskilt mycket om henne. Tanten gick in i huset precis där vi stod och spelade. Helt plötsligt när jag och Danne spelar blixtrar det till från ovan. Jag tror att det är gatbelysningen som tänds, men ICKE! Kärringen stod och tog kort på oss genom fönstret! Det är väl lite värre (det är olagligt) än att stå och slå lite bollar till varandra. Vi bad henne att drå åt *****, sen gick vi in.

Sen när vi kom in genom dörren vrålade vår tant som vanligt, - Antonia? Antonia? Jag svarade (skrek tillbaka), Nej det är bara vi! Men tydligen prtatade hon i telefon. Fortfarande inte någon som svarat på att de kan låna ut en träslägga, ett rep och lite silvertejp . . .

Vad är det med tanterna i Österrike egentligen?!


Premiär


Idag var det fösta gången pappa hittade vägen in i Skypevärlden. Congratulation!
Det var riktigt mysigt att få prata och se min far idag, det var så länge sen sist.




Mössan som vanligtvis pryder hyllan bakom min kära pappa fick idag pryda han huvud istället.
SNYGGING!

Drastiska åtgärder


Någon som har en träslägga, ett rep och lite silvertejp.

Tänkte nämligen få tyst på kärringen som skriker där nere i telefon!

John Blund på besök?


Det här med sömn har fallit ur balans i mitt liv. Kom hem tidigare från jobbet idag,  och slog på sällskapsresan på teve, och mös med Daniel. Efter filmen var det som att jag dog innombords. Jag kunde verkligen INTE hålla ögonen öppna. Så jag har sovit till nu, haha.



SällskapsResan, tyckte den var skoj. Har aldrig riktigt tittat på den men idag tvingade Daniel mig att göra det.
Den var ju fakttiskt unerhållande!
Har ni sett den?

Ciao!

Drar till jobbet nu!


Bytt header

Från



Till


Bli inte oroliga att ni kommit fel. Haha.

Med en nål och lite svart färg . . .


Pappa kommer flyga i taket när han ser detta inlägg.
Men det är något likt detta som kommer pryda min ankel, såsmåningom.

Daniel hjärta Jessica
Du & Jag


                

Vad tycks?


A big YESYES


Sitter och trummar fingrarna i bordet till rytmen i denna mysiga låt.



Ben L'Oncle Soul - Seven Nation Army


Dagens blogg

Stort tack Alexandra för att jag vart dagens blogg!



Bara för därför bjuder jag till med en flummig vårbild nu i hörtmörkret.


Jobbig natt


Vilken natt, men nu är jag vaken och sitter och äter frukost. I natt har jag i princip förstört mina armar total, både i sömnen och i vaket tillstånd. satte mig upp i sängen och sa, AJ, AJ, AJ, ihopp om att Daniel skulle vakna och plåstra om mig men det gjorde han inte, fniss.

Nu har jag snart ätit mina fyra morgon mackor, och idag har det gått alldeles för långsamt. Måsta rappa på om jag ska hinna med bussen. Hörs i eftermidag! :)

Ett sms senare . . .


. . . och jag vet att Daniel äntligen är på väg hem! Matchen avslutades oavgjort, 3-3.


Vrickad svartsjuka och glada nyheter


För ett tag sen plingade det på dörren. I min skräck ställde jag mig upp och rusade till fönstret och tittade ut för att försöka se vem det var som plingade på. Oturligvis var det kärringen i huset som plingade på, hon hade låst sig ute. Hon såg mig direkt genom fönstret . . . och jag vart tvungen att gå ner och öppna. När jag öppnde var hon i princip helt gråtfärdig, synd att jag inte låg och sov när hon ringde på, eller att jag bara sket att det ringde på dörren . . . det hade blivit en rolig syn i så fall. HAHA!

Igår hade kärringen fest på nedervåningen, massa männsikor, massa dricka och mycket dragspel. OCH VI VAR INTE INBJUDNA?! Haha, nej det var inte det jag ville ta upp i och med det här inlägget. Saken är den att kärringen daskade Daniel på stjärten! :O HAHAHA! Händer det en gång till, då jävlar! ;)

Och en sak till innan jag avslutar detta oförståliga inlägg är att jag igår fick reda på att de på mitt jobb är jättenöjda med mig!! Chefen hade ringt Daniels president och berättat det. WOHO! Alltid ruuligt med god respons, visst!?

Nu kommer Dani snart hem, och jag längtar såå!


Gammal bild på mig och Daniboy, på skansen förra sommaren.


Horisontell hälsning


WOOPS!


Jag har inte uträttat nått vettigt idag överhuvudtaget! Men inte gör det mig någonting då jag hela dagen glassat framför datan och teven. Ibland kan det vara skönt att vara ensam, missförstå mig inte nu, jag saknar ju Danne förbannat mycket när han inte är hemma, men nu när jag är ensam finns ingen här som klagar på mina småfisar och mitt ovårdade beteende, haha!

Nu ska jag fortsätta smula ner min tröja med kex. Hoppas ert liv leker på lika bra som mitt.

Goda soffhälsningar

/ ER JESSICA


Daniel match, jag hemma.


Nu åkte Daniel precis iväg för att spela match. Jag valde att stanna hemma idag, då matchen är någonstans i Tyskland. Känner mig inte heller särskilt fräsch med mina trasiga händer. Nu sitter jag och mumsar i mig kakor och dricker kaffe och ska försöka komma på något skoj jag kan hitta på idag.

Hörs senare! :)

"Spännande semifinaler i US open"


Som ni kanske förstått från inlägget innan har vår kväll handlat mycket om tennis. Vi har redan hunnit se en tennismatch med Nadal, och nu tittar vi på Federer. Daniel hoppas på en final mellan Nadal och Federer imorgon, så vi får väl hoppas Federer vinner denna match. Jag kommer ihåg när jag var till Polen och träffade Daniel, fjärde gången vi sågs (beror på hur man ser det), då var det final mellan Nadal och Federer, då satt vi och mös framför teven, hoppas på samma imorgon!



Satt och garavade ikapp till det här förut med Danne.
Här är den språkbegåvade Nadal.

Svar från tidigare videosnutt: FEDERER

Känd tennisspelare, vilken?



You can get drunk, you can buy a toilet


Daniel kom hem från träningen men var alldeles för trött för att spela tennis. Från någon lagkamrat hade han hört att det var en jättestor marknad vid Messepark i Dornbirn. Där skulle man tydligen kunna göra allt, allt från att bli full till att köpa en toalett, haha! Vi åkte aldrig dit, utan istället strosade vi runt och åt gott i Dornbirn centrum.

Väl hemma igen i Alberschwende gick vi till affären och köpte lite mat inför imorgon, affärerna är nämligen stängda på söndagar. På väg hem från affären var det en jävla idiot som kaste något hårt på mig genom fönsterrutan ur en bil! Räcker det inte med att jag redan har händerna fulla med allergiutslag!?








Vad gör vi, nu kör vi!




Drar ut på stan nu. Ciao!


Vad händer idag?


Daniel åkte på träning för ugefär en timme sen och kommer troligtvis hem runt 14.30. Då får vi se vad som händer. Antingen ska Daniel umgås med den nya killen i laget eller så ska vi spela tennis. Just nu sitter jag här i min ensamhet och river armarna av mig. Snart ska jag till macken och ladda på telefon. Ska också hinna hänga upp tvätten innan Daniel kommer.

Hörs sen!


Gissa vad jag säger!




Haha! Efter mycket skratt fick jag ihop en någorlunda seriös video.
Kan ni gissa er till vad jag säger?


Snabba rader


Slapp dag. Jobb som vanligt. Ingen tennis. Fått en ny säng (Daniel fick inte plats i den förra). Lagade Jessica a´la Gorgonzola. Daniel åkte på träning i Schweiz. Ensam. Tittar runt lite på typsnitt. Ändrade planer, Daniel ska inte ha träning i Schweitz, kommer hem tidigare än beräknat. Daniel tar troligtvis med sin sina vänner hem. En ny svensk i laget. Ost. Ha det!

Min dag idag (lång version)


Har inte uppdaterat er om nått idag så här kommer allt på en gång!

Började dagen med att försova mig. Daniel som hade tänkt kolla på tennis natten till torsdagen hade somnat i soffan. Vid tio i sju gick han mot sängen och tittade på klockan. Och till sin fasa märkte han att jag fortfarande låg och sov (vanligtvis börjar jag på jobbet sju, min buss går kl 06.13 på morgonen). Han väckte mig och jag fick panik. Jag visste inte vad jag skulle göra. Daniel sa att jag skulle ringa till jobbet. Men hör och häpna, varken jag eller Daniel hade några pengar på mobilen. Eftersom jag har världensbästa pojkvän erbjöd han sig att gå till macken och köpa telefonpengar. Under tiden har var borta hann jag göra mig i ordning. När Daniel kommit hem igen ringde jag till jobbet och de sa att det var lungt och att jag kunde komma så fort jag kunde. Jag tog bussen 07.20. När jag var framme vid hållplatsen där de är menat att jag ska byta buss märkte jag att min buss där inte skulle gå förrän 08.03. Shit! Jag fick tag i daniel per sms och han ringde sina komisar som jobbar på samma jobb som mig, och som tur var fick jag åka med dem till jobbet. Kom fram 07.50. Inte dåligt!

Idag har jag haft en riktigt bra dag på jobbet. Jag började med tråktvätten men fick snabbt byta och lära mig en ny station, finishmachine, som de så fint kallar det på jobbet. Där sker själva finjusteringen. Ett riktigt Jessicagöra, pillrit och dant. Jag fick gå hem strax efter 14.00 idag eftersom det inte fanns nått mer att göra. Det uppskattades riktigt mycket eftersom jag och Daniel planerat in en tripp till Dornbirn.

I Dornbirn köpte både jag och Daniel ett varsitt racket och vi vart så ivriga att testa dem. Vi tog första bussen hem och skyndade oss ner till tennisbanan. Det var riktigt kul att spela, speciellt nu när vi båda har riktigt bra racket!

Nu ska vi ner till macken och köpa smör så att vi kan äta lite rostade mackor. Daniel hojtade nyss att han minsann ska ha en färdig macka därifrån, latmask! Jag ska också försöka hitta några proteinbars, för de var både fruktansvärt goda och mättade hela dagen.

Hörs imorgon!

Var är min kudde?

Kom hem nu då min FIANCE! Du måste agera kudde nu.



Här har Daniel ett "kudd"avtryck från mig!


Nästa, nyttigt godis


Chipsen smakade gott! Men nu får det vara slut på sånt skit!
Hoppas, hoppas att mina nyinköpta nyttigheter smakar bra!


 

Hoeckle


För den som är intresserad om mitt tyska jobb, här kommer deras hemsida.
Kan inte sitta still när jag hör videons medryckande melodi!

Tryck på bilden för att komma till Hoeckles hemsida
 





Min dag idag

Idag var det lite lättare att jobba än alla andra dagar. . .  skönt! Man är väl inte helt van än.

Idag har jag poppat musik hela dagen på jobbet, enda tills chefen sa att det inte var tillåtet att lyssna på Mp3/mobil . . . Konstigt tyckte jag, man får ju lyssna på radio. Ska nog ta upp det med honom imorgon, han kan faktiskt inte förvänta sig att jag som inte har någon radio inte ska få fördriva min tid med egen musik.

Väl hemma igen hade underbara Daniel lagat mat till mig. Saftig köttbit med pommes och vitlökssås serverades, och togs emot mycket tacksamt! Sen gick vi tiill affären Dm och köpte lite proteinkakor. Jag köpte två stycken nyttiga kakor jag ska ha med mg till jobbet imorgon. Klarar inte av min chokladdiet där längre. Vi köpte också lite tillbehör till maten jag ska göra imorgon, Gorgonzola a´la Jessica, det enda vi inte fick tag på var gorgonzolan. Lyckat!

Nu har Daniel för en stund sen åkt på träning och han kommer inte hem förrän kvart över tio ungefär. Tråkigt. Men jag ser fram emot när han kommer. Då blir det mys i soffan framför tennis på teven. Samma sak varje dag. Daniel får titta på tennis och jag blir ompysslad! Älskart! Älskar Daniel!

Nu ska jag hämta chipset jag gömt undan för Daniel. Ska äta upp det innan han kommer hem! Haha!

KRAMEN

Positiva ord från J


Nemen, jobbdax idag igen, yippie, jag är inte alls trött och jag vill inte alls ligga kvar i sängen och mysa med Danel, aldrig! Idag har jag heller inte särskilt ont i kroppen från gårdagens hårda arbete. Armbågen jag slog i igår gör inte ont heller, toppen! Jag ser fram emot att gå ut i kylan till bussen. Jag älskar att frysa! Nu måste jag kila, är jättestressad, men det gör inget. Hörs i eftermiddag! Jag överlever säkert dagen!

Jobb som röst?


I Österrike måste det finnas många jobb lediga som röst i teveprogramm. Allt är dubbat här. Finns knappt ett enda program, eller kanal som är på engelska eller sänder engelska program. Nu har jag tittat på dubbad teve i tre och en halv vecka. Vi har BBC, men jag har tröttnat på "The weakest link". På MTV går det ett par engelska program ibland. Typ Made, I Love Money, Exposed och Jersey Shore. Jag kan alltså se fyra(fem) engelska program här i Österrike. Toppen!

Nu har jag precis tittat på Family guy. Och oj, nu började ett till avsnitt. Måste kila. Det här får jag verkligen inte missa!! . . .

Skypelife

En hel dag har gått, men inte ett inlägg har jag hunnit skriva.

Direkt efter jobbet gjorde Daniel goda mackor till mig. Efter det stod det SOVA på mitt schema. Vaknade inte förän Daniel skulle åka på träning. Jag är så tråkig. Efter mitt soveri gick jag till affären och köpte bland annat toapapper, det var slut. Väl hemma igen hamnade jag framför datan. Har hunnit att prata med Frida, Alex, Alex och mamma.





















Vart så glad när min bror ville prata med mig på skype idag!
Han har har blivit så stor sen jag såg han sist.
Klippt av sig håret och tagit hål i örat.
Söting.


Vilken måndag!


Idag har jag stått vid tvättstationen på jobbet. Det innebär en minuts arbete och 4 minuters paus, hela dagen. Efter ett par raster blir man rätt så rastlös. Jag sjöng högt, gäspade och traskade runt i hallen. Allas ögon föll rätt så fort på mig. En gång märkte jag inte att en man kom till min station för att kolla min maskin, jag stod och sjöng med ryggen mot honom, bara en meter från honom. Känslan man får i kroppen när man upptäcker att man gjort bort sig är kul, det var bara fortsätta tralla så att han inte skulle tycka det var någonting konstigt.

Efter 9 timmars "arbete" fick jag äntligen åka hem. Väl hemma hade Daniel vart så söt och gjort en pizza. Gott gott. Efter pizzan gick vi och handlade lite hår inpackning och schampoo för brunt hår, allt till Danne. 

Dagens bästa var tennisen. Jag och Daniel gick till tennisbanan som ligger alldeles vid vårt hus, nästan. Det var så sjukt kul! Definitivt någon vi ska göra fler gånger! Jag var ruggig!




Här står jag i minda arbetskläder för dagen, ser allmänt sliten ut haha.
Butiken Dm i bakgrunden är en riktigt schysst kosmetikaffär. Brevid Dm är ett bageri, där brukar vi köpa färska frallor till frukost ibland. Till höger om mig ligger affären Hofer, en mataffär. Hofer är i stil med Lidl, billigt!
 

Jobbdax


Nu nalkas det jobb. Bussen går om tjugo.
Så trött, så trött. Har sovit mindre än fem timmar inatt.
Måsta tagga nu! Hörs igen i eftermiddag!

Jag älskar dig



Du är mitt allt Daniel! Jag är så lycklig som har dig!


Du hemska människa

Jag blir så förbannad! Hur kan man vara så jävla dum i huvudet och hjärtlös som människa. Det här var så fruktansvärt svårt för mig att se. Kvinnan kastar nyfödda hundvalpar i floden. Hade jag sett henne när detta hände hade jag kastat henne i floden, och hållt hennes huvud under ytan . . .

Jag varnar för starka bilder. Trycker ni på bilden nedan kan ni se vannisnnesdådet!


Ny funktion

webvoter-omröstning
Hur har din dag varit?

Bra
Dålig

Se resultat

Hittade en sida där man kunde göra omröstningar. Så svara gärna nu så att jag får se om det fungerar! :)

Usch, fy & blä!


Hjärtat klappar hårt och i otakt, det gör ont i bröstet.
Jag är så yr så det känns som att jag ska falla ihop när jag ställer mig upp.
Säg inte att jag håller på att bli sjuk nu!?

Jag var precis ute och tog lite luft, hoppades på att jag skule känna mig bättre.
Nu står kaffevattnet på spisen också, jag ska göra allt för att försöka få liv i mig.
Kanske är det bra att ta en dusch också, det får jag göra efter mina koppar kaffe.

Jag har det så tråkigt. Jag vill att min Daniel ska vara hemma så vi kan mysa tillsammans.
Det är inte kul att ligga ensam i soffan och må illa.
Nu är det bara 7 timmar tills han kommer hem. Men jag kommer nog sova när han kommer.
Jag ska ju som sagt upp 5 imorgonbitti, jag har en ny arbetsvecka framför mig.

Åh min älskade Daniel, kom hem nu!

Ensam hemma


Nu ska jag ta arslet ur soffan och göra mig en god frukost. Daniel åkte nyss och kommer inte hem förrän halv tolv ikväll, och det suger. Jag kunde inte följa med på matchen eftersom det tar två timmar att åka dit. Matchen är någonstans i Tyskland.

Jaha, vad ska man nu hitta på?


För trött för att sova


Danne tittar på Tennis. Jag sitter vid datan. Har gjort det i flera timmar nu.
Jag är trött. Det kliar i hela kropen. Det är sängdags vilken sekund som helst.
Tror inte jag har krafterna som krävs för att ta mig till sängen.
Tror i Daniel har lust att bära mig till sovrummet om jag frågar?
Det tror inte jag . . . Vet inte hur jag ska lösa detta.


Hemmafru? Idag i alla fall . . .


Innan Daniel drog på träning sa han såhär till mig:

Vad skönt att du har diskat och lagat mat till mig när jag kommer hem älsklingen! Längtar tills ikväll. Älskar dig!

Nu är det väl bara att gå och fixa i köket så att min man blir glad när han kommer hem.





Musikstopp


Hittade denna låt nyss.


Justin Nozuka - Save Him


...


Dold talang?


Ett ord, Federer!

Dannne fick stordäng idag när vi spela tennis. Dock stod vi bara utanför huset och slog lite.
Men kul var det!







Idag berättade Daniel att mitt racket är ett barnracket! :O Vad fräckt! Men jag trivs med det, litet och smidigt!


Gungat på döfläsket


Trot eller ej, men jag har nämligen vart ute och sprungit.
Trodde aldrig jag skulle finna någon motivation för det, speciellt inte idag när jag är så pass död i min kropp!
Nu vill jag att Daniel ska komma hem från sina träningar. Jag vill äta nått också, kanske ska jag koka mig ett par nudlar sen, men vi får se om jag "orkar" diska kastrullerna. Daniel kanske vill diska dem?! Ska nog vänta tills han kommer hem så att jag kan fråga han. Haha.

Efter att ha rört på döfläsket idag är jag peppad att spela tennis imorgon! Åh, ni måste få se på mitt racket. Visar imorgon!
 


Där de röda pilarna är, där bor jag. Så jag sprang upp på denna lilla kulle, det var som att gå in i en vägg, man kom ingenstans på uppåtvägen. Men neråt, ojojoj, då vart det Sonicstyle!

In a hurry


Jag är död i hela kroppen. Det känns verkligen i hela kroppen att jag har jobbat stenhårt idag.
Jag var så slut så att jag somnade precis när jag kom hem.

Idag har Daniel varit i Lichtenstein, och därifrån hade han med sig världens godaste choklad. I chokladasken jag fick fanns tre chokladpraliner, och enligt Daniel kostade de tre små bitarna 7 euro. Vilket pris! Men vad gott det var! Värt varenda öre!

Daniel köpte också ett tennisracket till mig, men det visste jag om att han skulle göra, eftersom vi bestämde det igår. Det är en jädra snygg form på racketet, bara jag höll i det fick det mig att se ut som Federer. Imorgon ska jag få provtesta det, och spöa Daniel, jajemen det ska jag!

Nu ska jag hinna ner till affären innan de stänger, ska köpa på mig nått riktigt onyttigt!

Hörs sen!

Den hemska sanningen


Hahaha, tanten i huset tycker om mig men inte Daniel!


Storförhandlarn

Är riktigt impad av mig själv efter dagens löneförhandling mm.

Jag kom till företaget tio i 8 imorse. Jag fick sätta mig i ett konferansrum och vänta på chefen. Det tog en hel kvart innan han visade sig. Vi diskuterade allt som hade mid mig och jobb att göra.

Det vi kom fram till var att jag har kontrakt till den 15 mars på företaget. Från att behöva jobba shift från 5.00-13.00 eller 13.00-21.00 lyckades jag få börja jobba 7.00-15.00 varje dag. Hur bra är inte det på en skala? Idag var också första gången jag förhandlade om min lön. Han nämde en summa per timme efter skatt. Jag förstod inte att han menade efter skatt så jag tittade på honom som att han var den dummaste personen på jorden. Han undrade genast om något var fel med lönen, och jag svarade att det är den sämsta lönen jag någonsin fått. Så jag sa att jag istället krävde min minimumlön som jag hade i Sverige, och det gick han med på (Men jag får ju mer eftersom summan jag valde är summan avdraget skatten, alltså netto, för den som inte gått 3årig ekonomilinje på gymnasiet). Haha. Jag skulle dratt till med nått mycket högre belopp. Men jag är nöjd ändå! :)

Det känns verkligen skönt att ha fått ett jobb. Nu tjänar både jag och Daniel pengar, och jävlar vad vi ska unna oss saker, och spara ihop till en dunder New York resa!

För tidigt


Redan vaken och fit for fight . . . nästan i alla fall.
Kyrklockrna utanför bevisade nyss för mig att klockan är sex på morgonen.
Så här tidigt har jag aldrig gått upp.

Bregenz, Lindau & kalas


Idag har det vart fullt upp. Vi började dagen med att åka till Bregenz, jag och Daniel. Efter ett tag kom också Pelle. Daniels lagkamrat. Vi tog det stora beslutet att åka till Lindau, det är en stad som ligger i Tyskland, men det var inte alls en lång bit att åka från Bregenz. I Lindau strosade vi runt och bara njöt av allt fint vi såg. Vi hann också sitta ner på ett café och äta lite.










Efter vår trip till Lindau åkte jag tillbaka hem till Alberschwende medan Daniel och Pelle åkte vidare till Dornbirn. Jag åkte hem för att jag skulle fira Claudias födelsedag. Det var jättetrevligt där. det bjöds både på tårta och dricka! En mysig kväll, helt klart!

Ljuv musik




Plan B - She Said



Mike Posner - Cooler Than Me


Tripp till Bregenz


Godermorgon!

Nu har vi precis ätit frukost och jag ska snart göra mig i ordning för att åka till Bregenz med Daniel.
Roligt att hitta på något när det är så fint väder, sisådär 18 grader och sol.

RSS 2.0