Hus? Någon?


Motsatsen till WOPPA, vad är det? För lite så känner jag nu. Trots det har jag haft en riktigt trevlig helg. Körde Plantan lördag-söndag och slutade runt middagstid, eller min frukosttid. Tog buss direkt till frugan på lördagen och umgicks med alla fina flickor. Middag på Rainbow och sedan var det en liter Cola för mig medan de andra smutta vin. De drog ut och jag gick hem för att städa. För vet ni vad, det har vart visning på huset sön-mån så snart är det dags att lyfta vingarna och fixa eget. Lite halv panikiskt så vill ni sälja nåt centralt, stort och billigt hör av dig till mig eller Daniel. Haha. Sista veckan på PH nu, sen ska jag sväva runt som bina runt blommorna på Plantan. Härligt va!?



Vilken morgon!

Steg upp i tid, sköljde ut hårinpackningen och svirade om till träningskläder för att sedan ta en PW runt i Bromsten. Svängde av för att köpa frukost vilket resulterade i en dunderomelett när jag kom hem. Nu ska jag fortsätta i samma anda och rensa igenom de sista kartongerna. Tjadaaa!


Snart så


Aloha! Jag vet att det var länge sedan jag hörde av mig här, det kan bero på mitt fullsmockade schema. Har jag inte jobbat på Pizzahut har jag jobbat på Plantan, har jag inte jobbat på Plantan har jag hjälpt till här hemma eller hittat på äventyr med min man, all annan tid har jag sovit. Alltså, ingen egentid framför datan. Men nu är jag här och vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag och Daniel var och såg Kvarteret Skatan i lördags, La La La La Laholm! Kul rulle. I måndags var jag, tro det eller ej, ledig och aldrig i mitt liv har jag legat så länge framför teven. Från tolv på dagen till tolv på natten och det var behövligt kan jag tala om. Såg Stupid crazy love, se den.

Längar till ljusare tider, när jag börjar på Plantan och kan börja leva som människa igen. Skulle vilja spendera mer tid med familj och vänner, börja träna och äta rätt. Den 2 april börjar jag på riktigt och då kan det inte blir sämre än vad det är nu. Åh, vad skönt det ska bli!



Jag Österrike


Handikappa(d)


Lite frukost





Frukost är det viktigaste målet på dagen, vare sig man äter den åtta på morgonen el fyra på eftermiddagen. Bra start på min sexdagars arbetsvecka! Wihaa!


Äntligen!





Sitter på bussen nu. Har jobbat, energin fick jag från dextropills idag. Energin är slut nu. Ser bara sängen framför mig nu. Pizzan jag fick med mig hem idag blir nog frukost imorgon bitti istället. Haha. Natti med er!


Tillbaks till Stockholm





Vill inte åka tillbaka till Sthlm. Jag ser inte fram emot min mördarvecka på både Pizza Hut och Plantagen. Hade så mycket hellre stannat här! Åker bil till Sthlm idag konstigt nog, så det ska bli fruktansvärt skönt. Slippa sitta själv på tåget och titta på mobilen i två timmar och fytio min. P&K


20120311




Hej ni!

 Sitter nu framför teven och chillar, precis som jag gjort resten av dagen. Blev bjuden på en dunderfrukost när jag blev väckt sent idag. Vid halv fyra åkte jag och mamma åkte till Coop för att möta en dam som broderat mitt, Niclas och Alex namn på vår gemensamma dopklänning som min gudmor Mia sytt. Jättefint! Efter mötet med damen och lite shopping på Coop begav vi oss hem för fika sedan vart det lite bära att göra. Taco till middag och mys med familjen. Kunde inte haft det bättre.

20120310-1


Nu sitter man här efter två veckors längtan, i mammas soffa, mätt och belåten efter restaurangbesök och härligt umgänge. Njuter. Har en tredagars semester vilket innebär att jag inte är tillbaka i Sthlm förrän på måndag.

Vi får helt enkelt höras imorgon så ska jag mysa vidare.

20120309

Idag har jag stora kassar under ögonen. Sitter nu på 117 för att frivilligt gå på personalmöte på Plantagen. 7 till 10 egentligen men valde att vara där till 8. Jag stängde restaurangen igår. Det innebar att jag var hemma strax över halv ett. När man slutar sådär sent kan jag inte påstå att man är särskilt trött precis när man kommer hem så det har bara blivit några få timmar sömn inatt. Efter mötet vankas jobb på Pizzahut 12-21. Kul va?!

Nej nu ska jag sluta beklaga mig. Ha det bäst!


Kony 2012


20120305

Hej allihop! Vilken helg. I lördags fyllde jag år. Det firades med jobb 11.30-17 och filmmys med mina tjejer och man hemma. Jättemysigt.

Jag och Daniel gick upp tidigt söndag morgon. Vi fixade oss i ordning och åkte sedan till station för att med tåg ta oss till gävle för att fira Daniels mamma på hennes 50-års dag. Hon hade reserverat en restaurang för oss alla, där vi åt gott. Kul att äntligen ha fått vart i Gävle och hälsat på alla. Det var så länge sedan sist.

Idag fortsätter firandet. Farmor, farfar och Håkan kommer över hit hem för lite födelsedagsfika. Ska fira mig lite till. Idag har jag vart ledig så det passade superbra.

Ska snart sätta igång att göra mig iordning. Måste bara vänta tills mannen som fixar golvet i tvättstugan ska bli klar så jag kan norpa åt mig lite rena kläder. Så länge unnar jag mig en smoothie som jag fixade med hjälp av mixern jag fick av F och A. Och det är sååååå gott! Ciao.

 


20120303 - Min födelsedag!


Det är den 3/3.
Det innebär att det är min födelsedag idag.
Det innebär också att jag nu är ett år närmare 30.
20 var en bra ålder.
21 låter inte lika bra.
Ångest.
Men man fyller bara en gång per år.
Så lika bra att fira.
Hurra!




20120301-2


Igår var inte en helt vanlig torsdag. Mamma och co var nämligen i Sthlm och vid elva igår kväll hämtade de mig vid jobbet och vi begav oss gemensamt till Skeppsholmen för att stiga ombord på en fin segelbåt där vi skulle spendera vår natt. Vi lade pussel, spelade UNO och bara mös hela familjen. Imorse steg vi upp tidigt för att åka och äta en ruskigt god frukost på Hotel Skeppsholmen. Yam yam!
















20120229

Tjapp! Vilken härlig dag det varit idag. Gick upp tio (?!), gjorde kaffe och mös framför teven. Halv ett tar jag en promenad ner till Centrum för att avnjuta 20 minuter i solariet. Det var kanske inte det bästa jag gjort, att sola 20 minuter med nya rör när jag inte solat på ett tag. För när jag väl började jobba vid fyra vart jag knallröd i hela ansiktet. De i köket tog tag i mig och sa ANDAS, ANDAS, de trodde jag var superstressad, lite kul. Nu sitter jag här framför teven med frossa. Ska bara se reprisen av BB, sen blir det att gå och lägga sig. P&K


RSS 2.0