Gym, stan, tennis


Hurtiga som vi är - speciellt jag på morgonkvisten - åkte jag och Danne till gymmet. Klockan var 09.30 när vi hade gymkläderna på var på väg mot bromma. Efter vår stentuffatid på gymmet var det bara att svira om och åka in till stan. Lämnade tillbaka en sak, köpte Tiger´10 och åt kebab. Sen for det hemmåt. Underhållningen under kvällen var två och en halv timmes tennis. Jag och Niclas latchade, Danne och Pappa spelade seriöst, sen vart det match. Självklart tog jag och Danne hem segern.

Nu ska man fixa iorning sig för morgondagen. Olyckligtvis ska man på begravning, sen blir det jobb till 00.00. Inventering, det låter kul va? Det ända positiva med mina arbetstider imorgon är att Plantagen bjuder på middag.



Tennistime i Alberschwende. Kanske precis ett år sen.


En kväll med Frida



         



Igår kväll for jag hem till min Favvotjej för att chitchatta och mysa lite.
Efter ett par glas drog vi oss till Mp. Vi kicked some ass på dansgolvet.
Långt in på småtimmarna åkte vi hem.
Tack för en grym kväll Fritsu!


Suit up




Gamedaysuit. Innan varje match ska de kläs upp för pojkarna. Då är det en schyss kostym som ska va på. Danne införskaffade en ruggigt snygg Tigerkostym till veckan. We like!


Nu lämnar jag skogen . . .







. . . och ger mig in till stan tillsammans med Daniel. Har lite småsaker som ska inhandlas. Efter vår visit till stan blir det en kväll med Fina Frida.


Vi säger hej då Sverige 28/9


Om lite mer än en månad lämnar jag och Danne Sverige för USA. Fatta grymt! Dock kommer det bli lika svårt som förra gången att säga hej då till sin familj och vänner. Visst har man förbertet sig för detta i ett halvår nu, under vår vistelse i Sverige, men det spelar ingen roll. Att flytta till USA gör att man är mer åtskilda än om vi flyttade till ett land i Europa. Det är inte lika lätt att ta sig dit för familj och vänner, ännu svårare att åka hem.

Jag ser vår flytt dit som helt otrolig rolig! Jag vill se vår nya lägenhet, träffa allt nytt folk, skaffa en vardag där med Daniel, börja på nytt jobb och hamna i det hockeyliv vi levde med i Österrike, fast nu ännu bättre!

Jag vill åka NU, NU, NUU!




Bregenzerwald-Lustenau


Det ömmar

Denna vecka på Plantagen har minsann vart händelserik. Petra Meede i egen hög person var och häsade på. Nu har hon de blommarna jag valde ut åt enne i sina balkonglådor. Det värsta var att hon vart så glad över min hjälp så när hon valt klart sina blommor kom hon fram till mig och sa Titta, jag gjorde precis som du sa varpå jag svarade TOPPENBRA och slängde upp en tumme i luften. Avis vart jag sen när Jonas fjäskade arslet av sig inför henne och fick hennes bok. Inte så att jag ville ha boken, det var mest bara för att . . .

Min sista timme på jobbet idag sög. Av någon märklig anledning tappade jag en två meter lång kartong med krattor i huvudet, varpå kartongen fastnade i min piercing. . . Nu har jag ingen piercing längre.



Jag får inte glömma nämna att jag idag för fösta gången i mitt liv köpt ett gymkort, som är till mig. Jag gymmade för första gången igår (på riktigt) och jag kommer att fortsätta i den riktningen. Har under den senaste månaden ändrat hela min livstil och är fruktansvärt stolt över mig själv över att jag har lyckats hålla till mina nya regler. Måste även passa på i detta inlägg att tacka min PT för den enorma motivationkällan han är. Tack!


Akta getingen


Visserligen vart han  arg, men det var det värt. Jag fick mig i alla fall ett gott skratt!


 


 


Nu är vi på väg mot stan. Danne o Nickepic...

img_3011 (MMS)

Nu är vi på väg mot stan. Danne o Nickepick spelar alphapet på mobilen. Jag tittar på. Är nervös. Ska ju vara hos tandläkaren om en halvtimme. Talk to u soon!!


Vad hette det saru

img_4195 (MMS)

Min söta lillebror Niclas har börjat spara pengar för att kunna komma o hälsa på mig o Danne i USA. Haha, undrar om han lyckas boka biljett själv. Tror jag måste hjälpa till efter att ha sett denna stavning...


10-20 + 1h

Japp, det är så länge jag har jobbat idag. Så nu är jag lagom trött om jag ska vara ärlig.
Vi får se om det blir en lugn hemma kväll eller om jag orkar pallra mig hem till Wibergarna.
Vill ju så gärna träffa mina vänner men ibland håller inte kroppen med, eller idag, mina fötter.
Nu ska jag få i mig någon middag sen får vi se hur det blir.
Hoppas ni inte är lika trötta som mig.
Ciao!




Kör en egoboost bild. Värdelöst med bara text. För att bilden ska ha någon sort av innebörd säger jag att bilden är tagen i stan för några veckor sen, och dit ska jag imorgon. Då vet ni.

Green Mountain Rock Crushers


I söndags hände nåt som fick oss att bli väldigt glada. Daniel bytte lag från Danville Dashers till Green Mountain Rock Crushers. Laget ligger i delstaten Vermont, nära gränsen till Kanada. Det känns riktigt grymt. Motståndarlagen ligger närmare jämförelevis vad de gjorde om han hade spelat i Danville Dashers.  Vilket innebär att jag inte behöver vara lika mycket ensam och att jag till och med kanske kan se några bortamatcher! Staden vi ska bo i heter Morrisville och har samma landskap som Österrike. Hockeyarenan ligger i Jay Peak Skii Resort. Där finns allt man kan tänka sig. Där kan man åka skidor, rida, spela golf, gå på spa och äta och dricka gott. Så det finns att göra om ni kommer och hälsar på.

Jag känner att jag vill åka nu! Längtar så otroligt mycket efter att lämna Sverige och se nya saker igen!


Alex 20 År


Självklart firade vi vår tjej på hennes 20-års dag! Kvällen började hemma hos henne där det bjöds på mat och fördrink. Efter lite krupnik och skitsnack och paketöppning drog vi vidare ut till bar 52. Riktigt nice kväll.
Mindre nice söndag . . .


Birthdaygirl

















 


RSS 2.0