Tatuering


Här är brorsans nya tatuering.
Skitsnygg. Min tur nästa gång, hoppas jag!



~ You will always be the queen of my heart


Mysfever


Är på bion med älsklingen. Vi ska se Horrible bosses. Bra? Annars har vi strosat runt i stan idag. Köpte lite skridskoskydd. Sen har vi kollat på Friends en jädra massa. Har aldrig uppskattat den serien förut men den är ju riktigt grym ju! Niclas har tattuerat sig också. Skitsnyggt vart det. Släger upp en bild på den sen. Ha det bäst. Det ska jag ha med min cola o saltlakrits. Ciao!




Det går ganska bra för mig . . .


...

Lite tung period just nu.
Efter diverse strul med bla visum så är vi inte i Vermont just nu.

Livet går vidare. Jag håller er uppdaterade om det händer nått nytt.



På tåget

Mannen på andra sidan gången mig heter också Friberg, kvinnan framför pillar bort skin från sin tumme, kvinnan i sätet brevid öppnade just sitt skärp och knäppte upp jeansknappen för att sedan försätta sova. Själv dör jag av uttråkighet. En och en halv timme kvar...


100 meter / 1 vecka


Nyss hemkommen efter ett grymt pass på Spånga IP. Det var inte inte jag som tränade denna gång utan Daniel. Annars idag har vi fixat lite papper. Har till och med hunnit slänga in min dunjacka i tvättmaskin. Jag har haft fruktansvärt sega dagar på sistone men de har alltid innehållit något av värde inför flytten nästa vecka. Fatta, det är bara en vecka kvar. Vid den här tiden nästa onsdag är jag på väg på att landa i Boston. Häftig tanke.


Precis fixat lite mat till mannen och lill...

img_8712 (MMS)

Precis fixat lite mat till mannen och lillebror. Vart pappas fiskrätt, dock var pappa inte hemma, och är han inte nu heller för delen, pga att det varit skottlossning i Märsta och en man blivit skjuten i huvudet och halsen. Nu väntar jag på att Alex ska höra av sig. I väntans tid sätter jag mig framför Tiger och spelar lite med boysen. Tjatja


Kvällens sysselsättning



Designer för fem minuter


Igår fick jag en assnygg tröja av min älskling. Han tyckte jag skulle få nått nytt att ha på mig när jag skulle ut senare på kvällen med jobbet. Söt! Det vart en guns n roses tischa. Dock var den lite för lång och hade en ful mudd längst ner, så Daniel klippte av den, OCH JAG VART SÅ NÖJD!

Före:



Efter:

         


Hovet


Idag sov jag ut. Vid två tiden begav vi oss till Hovet för att se Djurgården - Modo. Jävlar viket tryck det var där inne. Självklart tippade jag och Daniel på matchen, jag på 3-1 till Modo, medan Daniel 4-1 till Djurgården. Det vart 4-1 till Modo. Jävligt grymt av mig med tanke på att Modo inte vunnit nån match hittils. Tippkänslan flyter i blodet på mig.




Vad vanskas nu måntro?!

img_9558 (MMS)

Vad vanskas nu måntro?!


Smutt middag - O'Learys

img_5744 (MMS)

Smutt middag - O'Learys


Roadtrip


Vår lilla tripp idag var minst sagt trevlig. Bilade och kikade runt lite. Var helt död när vi kom hem. Må det kanske vara den friska luften som får mig så slö?! Till middag bjöds det på tacogratäng, och Alex lärde mig nått nytt idag, nämligen att det har gått ett helt år när jorden gått ett varv runt solen. Varsegod, då kanske jag lärt er någonting idag också. Kul!







Självklart hann jag med en liten promenad med LillFille också.


Chillar i baksätet

img_0972 (MMS)

Chillar i baksätet


I´m sorry

Tja! Jag hade fel härom dan eller när det nu var. Vermont Wilds logga ser ut såhär.



Fikan med Jessica var utomordentligt trevlig. Tog en varsin Latte och prata strunt på Paus.
När mammsen kom hem vart det en smarrig middag, som sen slutade men matkoma och en kopp kaffe framför teven. Ska i säng snart då vi ska på äventyr imotgonbitti.


Över en kopp kaffe

Jahapp, nu då. Sitter här vid datan, just för tillfället har jag inget att göra. Om typ två timmar ska jag möta Jessica, över en kopp kaffe. Men fram till dess, vad ska man hitta på för nåt?! Omöjligt att vistas ute i detta vädret, det är ju inprincip storm. Man kanske ska äta nåt. Typ frukost.






Jag och Jessica på studenten, 2010.


Om 15 dagar och 15 minuter, då är det här jag ska bo!

 



Idag fick vi reda på vad adressen vi ska på bo på heter. Gjort en massa reserch och har svårt att hitta just vårt hus. Vi ska ju bo i staden Morrisville, som är en något mindre stad. Centrum är beläget precis efter bron, så det lär ju gå att promenera dit. Om inte annat får man skaffa sig en moppe, eller en kompis som har bil. Längtar något så otroligt mycket nu. Fatta, det är typ bara 2 veckor kvar!


Bells Kitchen


Har nyss fått meddelat - Vi ska äta ute idag. Namnam. Det vattnas i munnen på mig. Tror vi ska testa Bells Kitchen som är nyöppnat här i Krsitinehamn. Spännande.

Dagen i övrigt har varit lugn, var en sväng på stan och kikade runt lite. Var också ute en sväng med Fillevovven. Träffade på hela 2 stycken gamla lärare från Brogårdsgymnasiet under min promenad.

Neh, nu ska jag göra mig iordning. Mamma är hemma inom bara några minuter.
Ha det!

Nya loggan?


God morgon! Åh, så härligt mör jag är i kroppen idag efter en underbar natt av sömn. Sitter här med en kopp kaffe i handen och ska snart äta frukost och göra mig i ordning för att bege mig ut på stan. Eftersom jag pratade om lagets nya logga igår kväll gjorde jag lite research och hittade denna bild.





Kan det vara nya loggan månne. Det vågar jag inte säga med 100%, men det är det ända jag har hittat hitills.

 


Namnbyte


Fick nyss veta att Green Mountain Rock Crushers bytt namn till Vermont Wild. Det gäller att hänga med i svängarna. Det ska bli spännande och se om loggan byts ut med. Jag hör av mig om så blir. Nu blir det sängen på riktigt. Nattinatt!

Surfar


Sitter här och "lanar" med mammsen i matsalen. Klickar och tittar runt. Det har vart en lugn dag idag. Mest bara slappat framför teven. Var ute en sväng, hjälpte mannen i kassan i snuskboa att stava till burkar, åt gott och bara mysit med alla här hemma. Imorgon ska man väl kika in stan här i Kristinehamn. Hört att det tillkommit lite nya affärer. Spännande. Nu blir det snart sängen ty det snurrar lite i mitt huvud. Ha det bäst!













2011 - 09 - 09


Nyss hemkommen efter jobbig dag i Gävle. Idag var vi på begravning. All kärlek till alla nära.
Jag och Daniel fick skjuts upp till gävle redan igår av hans syster Angie. Riktigt skönt att slippa åka tåg. Det är jag väldigt less på vid det här laget. Dock har jag ju åkt tåg idag, och ska göra det imorgon också, då jag ska hem till mammsen efter jobbet. Här hemma hörs en massa skratt från pappa och alla hans gubbar. Det blir pokerkväll hemma hos familjen Friberg idag. Just därför flyr jag snart till Frida och Alexandra. Tror det blir ett glas vin eller två. Det får inte bli för sent för imorgon börjar jag jobba 8.

      


. . .

Solen tittade fram på kvällen, så jag och Danne spelade lite tennis. Kan ni förstå att jag lite då och då tränar två pass på en dag!? För en månad sedan hade jag aldrig kunnat tro det om mig själv. Då var jag lite mer av en soffpotatis som åt chips och dipp till frukost. Jag mår riktigt bra just nu, och än kan jag inte fatta att det kan vara så skönt att "plåga" sig själv så mycket.




I detta inlägg vill jag också skänka alla tankar till Stefan Liv, och alla hans nära, och resten av alla inblandade i flygplanskrashen i Rysslad.


Rusk


Träningskläderna ligger i torktumlaren. Jag och Danne laddar upp till träning med en kopp kaffe i handen till MTVs most viewed. Som det ser ut nu blir det två pass idag. Förhoppningsvis tennis till kvällen, men då måste det sluta regna innan. Ska göra lite vardagliga sysslor idag också hade jag tänkt. Typ städa och tvätta. Sånt ska vara viktigt tydligen.


Extremt händelserik vecka


Shitpommes. Inte bloggat på en vecka. Det har inte hänt så mycket här hemma. Mycket träning. Mer träning. Jag är helt mör i kroppen idag efter 45 min överkropp igår och en timme underkropp idag. I helgen syndade vi dock lite. Vart lite Ben&Jerry och annat snaskigt, men det är slut med sånt nu. Måste återgå till mitt nyttiga jag igen. Juste, var ute i fredags efter Sverigematchen med tjejerna, Danne och Niclas var också med. Tyvärr var inte Frida med, då hon var nån annanstans. I helgen som var strosade jag och Danne på stan. Jättetrevligt. Lite kullinarisk mat. Se nedan. Hade en bild från när vi var ute också. Den vart svart, så tog bort den.



Under veckan som gått har vi hunnit kolla på lite film. Alldelses för många för att nämna alla, men tillräckligt många för att bli stammis på Videobutiken här i Spånga. Se Limitless och The Mecanic, se inte Försvunnen. Den såg vi på bio. Inget jag kan rekomendera. Måste också hina berätta att jag blev av med min sista piercing i söndags. Ack så ledsen jag vart när jag insåg att jag förlorade en del av mig själv. Var hos näsdoktorn idag. Trasig nerv. Då vet vi det med.

Juste, imorgon är det bara 21 dagar kvar till vi åker till USA. Inte långt kvar nu. Har planerat in en avskedningsfest för tjejerna sista helgen innan vi åker. Det blir kul! När ska man hinna packa liksom?!


RSS 2.0