En busschaufför . . .


Man blir lagom skraj när man får ett mms från Daniel när han från Solvalla skickar denna bild på hans vän som sitter på förarplatsen och skriver,- På väg hem nu . . . 



Mini






Idag har jag vart hundvakt åt denna skönhet. Dör!


Aw



Efter 14 timmar på jobbet så vart det en spontan aw hemma hos Viktor och nu äntligen är jag hemma. Ska snart upp och hämta lilla vovven jag ska vara hundvakt till imorgon. Mer utgång och shopping står på schemat denna helg, och jag klagar inte!


A day off

 



Skön dag! Gick upp alldeles för sent, köpte fjortisfrukost, dataslashtevetime, grillning och bästavänhäng med Alex. Kändes lite som att vara fjorton igen.


Night






Checkar ut nu. God natt!


Duktig chey




Idag har jag och Daniel varit lediga. Vaknade sent idag efter utgången igårkväll med jobbet. Efter en rejäl frukost uppdukad av Daniel drog vi in till stan för att fixa några ärenden. Bland annat stod apoteket och körkortstillståndet på agendan. Efter en Ben&Jerrys i solen och inköp av dagens middag åkte vi hem och tände grillen. Trots att jag var fullproppad av kött, broccoli, halloumi och färskpotatis orkade jag ta mig till gymmet med. Nu sitter både jag och Dani i soffan, och alldeles strax ska jag spöa han i Fifa. Sen blir det sängen för att imorgon välkomna flera dagars arbete.

Ps. Jag får inte glömma att berätta att min käre familj kom ner till Sthlm för en snabbvist till Morfar som fyllde år i tisdags. Grattis igen Morfar!


Helgen










I helgen hade vi som sagt finbesök av Matilda och Robin.
God mat och dricka hemma och på restaurang, spel, stadsvisit och mys hemma.


RSS 2.0