Första hemmamatchen

Tomt här utan er!




Nu ska jag och titta på Daniels första hemmamatch. Hoppas på det bästa, Daniel är ju trots allt sjuk igen . . .Trost det kommer det ändå bli väldigt sjoj att se på!


Inget internet ...


SKIT! Inget internet pga av problem med A1. . . Alltså nästan inget bloggande på ett tag till, vilket suger!

Att ha  haft Matilda, Niclas och Vincent här var helt underbart! Vi får hoppas på att de kikar in här snart igen! :) När vi fått tillbaka internet kan jag garantera er en bildbomb här på bloggen!

Hoppas att allt är bra med er hemma i Sverige!

Kramar till er alla!

Bloggen har inte dött, vi har bara besök


Det var det sjukaste !?


Tiittade ut genom fönstret när jag vaknade, och vet ni vad, det ÖSER ner SNÖ! Helt vitt på marken. Hoppas Niclas, Matilda och Vincent fått med sig varma kläder, jag sa till Niclas för en vecka sen att vi hade det jättevarmt, 20grader och sol. Haha.

Nu ska jag skynda mig till jobbet. Längtar tills i eftermiddag!

Mingelbild


Hittade en mingelbild från sk Elverket som vi vår på när det var videorelease.


Ines, jag och Magdalena.


Pladder


Ojojoj, dagen såg likadan ut som gårdagen. Jobb och städa. Nu känns det som att vi är färdiga. Bara hallen som ska fixas till lite men det går på fem. Vågar inte göra det nu, alldeles för mörkt därute. Haha.

Niclas, Matildas och Vincent möts upp i Centralen och åker gemensamt till Skavsta där de får spendera sin natt. Stackarna. Morgondagen erbjuder dem flyg, buss och tåg hem till oss, och självklart också god mat och sällskap haha. Det ska bli så sjukt kul att äntligen få träffa dem. Längtar så jag dööör!

Snart kommer Daniel hem från träningen, då blir det pizza.

Och juste, videoinlägget kommer nog inte upp på bloggen idag, det får bli senare, finns ju ingen tid, och just nu har jag inget att filma mer heller. Ni får helt enkelt stå ut . . .

Mycket prat på en gång, jag vet. Ni får i alla fall ha en riktigt mysig tisdagskväll!

Stojat och stått i


Började dagen som vanligt med jobb. När jag sedan kom hem började jag städa, dock efter lite mathandling och tevetittande. Man får ju passa på att titta på teve när det är ett program man för en gångs skull kan se på.

Städningen var nödvändig, då våra kära kumpaner Matilda, Vincent och Niclas kommer på onsdag. Daniel får fixa resten imorgon, för nu har jag gjort mitt, haha!

Nu väntar jag på plutten så att vi kan äta middag tillsammans. Det är viktigt tycker jag, att äta tillsammas.

Tänker göra ett vidoeinlägg där jag visar lägenheten, men det blir imorgon.

Tjohopp!


För ett och ett halvt år sedan . . .


. . . förlovade vi oss. Den 17 april år 2009 var den bästa dagen i mitt liv!

Därför började vi vår dag med presenter och god frukost. Vi har bara varit hemma och myst med varandra idag. Tanken var innan att gå på bio eller nått annat kul, men allt var stängt. Kanske går vi ut och äter sen. Men egentligen, varför hitta på nått när vi bara kan vara med varandra . . .




Resultatet


Nej, de förlorade med 3-1. Surt! Det började ju bra i alla fall i matchen, 1-0. Sista målet gjordes i sista minuten, då de tog ut Daniel ... friläge... Nu ska Daniel precis sätta sig på bussen som ska ta honom hem igen. Synd bara att man inte är vaken när han kommer.  Eller i och för sig, det finns bara ett par hemmanycklar och dem har jag, så det innebär att jag måste gå upp och öppna ... Hupf ....

Nu ska jag nog lägga mig till rätta i soffan och titta lite på teve tills jag somnar. Hörs imorgon! Natt!


Följ matcherna här!




Uppdatering direkt från matchen. Ni kan följa EHC Bregenzerwalds matcher på denna sida.

Shopping, till vem?


Bussen gick inte förän 6 över, tog fel på en halvtimme. Så nu passar jag på att göra ett inlägg. Det är nämligen så att jag ska till Dornbirn, måste införskaffa ytterligare en liten sak till imorgon. Vad som sker imorgon kasnke ni redan vet, om inte, märker ni det då.

Nu har hösten även kommit till Österrike, det är iskallt ute! Det både regnar och blåser lite lätt. För bara en vecka sen mobbade jag er där hemma i Sverige att vi hade det så mycket bättre än er, 20 grader och sol, men nu får jag igen för det känns det som. Nicht gut.

Hörs sen när jag kommer hem. Blir ensam hemma idag så hoppas jag uppdaterar lite mer än vanligt här på bloggen. Daniel är på match och kommer inte hem förän inatt. Vart han är och spelar? Det kan jag inte stava till så skiter och berätta det haha. Kanske kan ta reda på stavningen tills ikväll.

CIAO!


Dags att få i sig lite föda


Till min stora förskräckelse märkte jag att mjölken i kylen som så fint skulle få tillagas till en omelett var klumpig. Istället får det bli lite Barilla spagetti blandat med buljong.  Även det fungerar som middag en sen kväll som denna. Mjukt bröd i all ära, men hårdknäcke, det är nått alldeles speciellt, hittade Wasa knäckebröd i hyllan i affären här och vart lika glad som ett barn av sitt löragsgodis. Passar super som tilltugg till min soppa. Yammieyammie.

Innan jag går och tillagar min nästan för anvancerade soppa, vill jag hinna med att önska er en riktigt mysig kväll i det kalla Sverige! SO LONG!

Jag sprang idag igen


Vilken rubrik! Vilka storslagna ord. Det är knappt att jag fattar det själv. Idag vart det en ännu längre runda, och inte vart jag lika trött som igår. Gillart! Daniel är på träning nu som vanligt. De har bytt hall för tillfället vilket innebär att hans träningar börjar tidigare - slutar tidigare. Idag kommer han dock inte hem i tid, det är ju nämligen så att Sverige - Holland spelar idag och Danne bara MÅSTE se det. Eftersom datan inte längre pallar trycket ska han och Pelle ut och leta efter ett ställe där de visar matchen. Good luck!



Phuust . . .


Lite kondition och styrka avklarad. Nu är det matlagning på schemat, ska testa på nått nytt. Det blir ris idag, förförsta gången här. Vanligtvis är det pommes som gäller och nu när man vart lika flitig som mig, ska man inte äta skräp, haha. Daniel kommer om en halvtimme, så det är väl bara att börja agera kock nu.


Löparrunda!


Om ca 20 minuter ska jag dra upp arslet ur soffan och sätta på mig träningskläderna, jag ska nämligen ut och springa. Nu ska all hull som tillkommit under mina 2 månader här i Österrike istället omvandlas till feta muskler!


Golden reef


Åh, nu har videon från bandet kommit ut på youtube. Golden reef heter dem, och det är min väns pojkväns band, vi var på deras videorelease igår. Remember? Claudia är den korthåriga blondinen i början (Johannes flickvän, han som spelar bas, och som har en hockeyfrilla). Patricia kommer sen, också blondin, fläta på ena sida. Ser ni dem?




Medans jag visar en massa musik kan ni passa på och lyssna på denna också. Det är en låt som man måste kunna om man lever inom Bregenzerwald. Jättepoppis.


The gossip


Denna låt spelas flititgt på radion här i Österrike, I LOVE IT!


The gossip - Heavy cross


Hemkommen


Nu är jag hemma efter ett par timmar på elverket. Videon var grym, måste lägga in länken här så ni får uppleva den själva via youtube. Daniel kom inte dit förän 2, de fick gå dit eftersom taxin aldrig kom. Jag som inte mådde så bra (jag mådde inte illa pga av alkoholen, drack bara ett glas vin) åkte hem strax innan tre så jag hann inte spendera så mycket tid med min älskling, vilket söög! Han kommer nog hem allt försent idag men det gör inget, det är han värd! Nu ska i alla fall jag mysa in mig i täcket i soffan och förhoppningsvis slumra till till Teletubbies.

God natt, god morgon, vad ni vill!

Partey


NUUU DRAAR JAG, CIAAAO!




GAAH, De vann !!



Första seriematchen vunnen, 4-2! De spelade så jävla bra! Daniel var hur säker som helst, alla på läktaren vart helt till sig av Dannes bra räddningar! Det var så sjukt kul att vi äntligen vann, att det gick så bra för Daniel och laget. Nu blir det FEEEST!






A big "YES YES"!


Ah, nu har jag bestämt mig, tror jag. På nästa lön ska jag köpa mig en riktigt bra kamera! Jag vill få med mig så mycket minnen härifrån som möjligt, jag vill kunna lägga upp bilder på bloggen och visa er hur jag har det. Jag är trött på alla cambilder, och det är inte alltid så lätt att få ut mobilen ur Dannes händer!


Ingenting blandat med lite annat


VAD HÄNDER HÄR PÅ BLOGGEN EGENTLIGEN!? Jag skirver ingenting längre, kanske beror det på för att jag inte vet vad jag vill skriva om. Just nu flyter både Danne och jag med i vardagen. Det har inte hänt nått speciellt på sistone, men i morgon får vi hoppas på annat. Daniel har match halv åtta, efter det åker jag nog och tittar på Claudias killes bands videorelease. SKÖJ!



Man kanske ska ta över Daniels kontrakt. För med mitt tunga hockeyutseende dödar jag på isen! HAHA!

Fb-chatten, en bra väg till bra kommunikation?





Suttit och pratat med Frida en massa på Fb. Så skönt! Saknar att få prata med mina vänner dagligen, höra deras röster. Internet är inte alltid den bästa vägen . . . Det är så mycket skönare att slänga upp luren mot örat och veta att man har dem där efter bara några sekunder. Men men, vad ska man göra. Huvudsaken är ju att vi kan nå varandra på något sätt.





Frida slängde ut sig denna söta kommentar. Älskade den, och jag älskar Frida! Åh, vad jag läntar tills ni kommer nu!


Sova? Nu?

Vilken rolig kväll jag haft idag. INTE!

Stekte ihop lite kött och tröck i min några mjukost. Daniel sover redan. Det ser ut som att sängen även ropar efter mig. Vem planerar att gå och lägga sig runt nio? Det har jag banne mig aldrig gjort. Men tydligen var det min tur idag. Men först ska jag utbyta ett par ord med duschen. Hörs imorgon! Natti!


Sussa?


TRÖTT
! Läser inte, tittar bara på bilderna på alla hemsidor jag besöker. Idag har jag jobbat arslet av mig. Slog personligt rekord idag på  jobbet, gjorde 50% fler crankshafts än jag brukar. Det är rätt så bra det. Nu vet jag inte vad som händer, lite teve och mat snart kanske. Ska ner på stan en sväng med för att köpa lite proteinbars som jag kan ta med mig till jobbet. Jag ska nämligen försöka sluta äta godis(eller i alla fall dra ner på det) så nu blir det inga fler MARS till lunch . . .

Mina österrikiska flickor!


Det fanns en bild som stod ut mer än de andra.
Magdalena, Claudia, Patricia och jag.


Om 16 dagar


Den 20 Oktober!

En stor dag i det lilla Alberschwende, och alla inblandade.

Det är nämligen så att Matilda, Vincent och min bror Niclas som kommer hit på besök!

Underbart, jag längtar!




Utgång-St Anton/Lördag-Söndag

Sådärja, nu är det bloggningsdax igen. Det har vart lite för slött här hemma för att ensha orken att sätta sig vad datan. Min lördag var riktigt skoj. Började kvällen hemma hos patricia, vin och gitarr förgyllde mina ca två timmar där. Sedan åkte till vi ett mysigt hak i Dornbirn för att efter det åka till ett så kallat partyställe. Men var det party där? Nja, hög elektromusik och en massa småglin, men utomhus var det lite lygnare och trevligare. Daniel kom dit vid ett eller nått på natten efter sin match. Tjejerna åkte hem och jag stannade kvar med Daniel och hans kompisar. Vi kom inte hem förän sent sent på natten.En kort sammanfattnig, en riktigt mysig och rolig kväll. Bilder kommer sen, hoppas jag på. Ska se till att övertala Magdalena att lägga ut dem. . .

På söndagen vaknade, och mådde som jag förtjänade. Pelle kom och hämtade upp mig och Daniel vid halv ett och vi åkte till St Anton. Där mötte vi också upp deras laglamrat Toumo. En riktigt mysig stad, tråkigt att inget var öppet när vi kom dit bara. Trots att mycket var stängt fick vi ändå i oss lite mat där borta. På vägen dit åkte vi både genom ett vykort, ett pussel och en riktigt vacker tavla! Det går inte att beskriva hur vackert det är här i Österrike!






















Mycket bilder vart det . . . Men det är bara kul! Visst?



Tack Lördag!


Känner mig riktigt snygg i min nya outfit!
Så ny kilar jag ut med tjejerna!
Ha en rikrig superlördag nu alla!
För det ska jag!


Go o glad


Åh, vilken bra "morgon" jag har haft idag. Vaknade vid elva, då gick Daniel och handlade lite saker till frukosten. När han kom hem igen hade jag diskat klart stekpanna och andra nödvändigheter. Jag gjorde himmeslkt goda omeletter, med ost och skinka. Det märks att man blir så mycket piggare och att man mår så mycket bättre när man får i sig en ordentlig frukost.

Daniel har nu åkt till Innsbruck för att att spela match där. Innsbruck ligger alldeles för långt bort för att jag ska kunna följa med och titta på den. Istället hoppas jag på en eventuell utgång ikväll. Idag har jag annars vart på stan, affären Dm, och införskaffat lite smink och andra skönhetsprodukter. Hann också klippa av luggen, så nu kan jag äntligen se igen!


Lite shopping


Jag kom precis hem efter flera timmars shopping! Det var länge sen jag spenderade såhär mycket på mig själv. Eller var det kanske första gången!? Jag vart flera kläder rikare idag, vilket verkligen behövdes! Det vart också en till kontroll till Wii så att jag och Danne kan spela tillsammans, och en laddare till det.

Vilken underbar dag jag haft!



RSS 2.0