20120228-9


Idag har jag varit med mina favorittjejer. Firat Wibergarna som fyllde år idag. Sa också hejdå till två av dem för imorgon drar de på en månads äventyr i Thiland. Inte avundsjuk. Kvällen bjöd på tårta, BB och trevligt sällskap.



Nu, nu måste det gå! Sitter med min hundronde blondering i håret. Läst på och alla säger att denna blondering är bäst, trots det sjukt lååååga priset. Hoppas att det blir bra nu då, har redan tappat hälften av mitt hår så om detta inte funkar blir man väl brunett igen. Håll tummarna för mig nu då, för mig känns detta som lite på liv eller död. Haha. Ha det bäst, hoppas ni sover och inte oroar er för babb jag gör.

Mina nya ögonstenar




Överlycklig

Ni kan nog inte förstå hur glad jag är just nu! Fick precis förtidiga födelsedagspresenter av min man. Gaaaaaah så snyggt! Får visa när jag kommer hem. Mycket uträttat idag. Ikväll blir det bara kvalitetstid med D.


20120224-6


Vad mycket som hänt de senaste dagarna. Vi tog inte lägeheten. Jag har sagt upp mig från Pizzahut och ska snart börja på Plantagen igen. "Tråkigt", men behövligt. Shoppat. Umgåtts. Jobbat. och bara haft det riktigt bra.


Idag har jag hängt med frugan. Hon bjöd på fika. Gårdagen spenderades med min pappa. Åt gott på Kung Carls Bakficka och drog oss sedan vidare till Dramaten där vi såg föreställningen Fanny och Alexander. Riktigt mysigt. Dannes bäste vän var här på besök också, men dem såg man inte så mycket av, haha.


20120223-4

Är sån nörd. Suttit i två och en halv timme och degat för att kunna se reprisen av BB. Tvingar mig själv att bli ett BB-freak haha! På grund av allt pirr i magen för morgondagen och av alla saker som hänt idag (mer om det snart) kan jag ändå inte sova. Det var allt för mig idag! Hadet!

Egentid



Tjabba! Sitter och har lite egentid framför reprisen av BB som jag missade idag. NAJS.
Idag var det en utvilad och en glad Jessica som åkte till jobbet men det var dessvärre en zombie som åkte därifrån. Kan bero på att jag inte ätit nåt på hela dagen, kanske. För att hålla mig vaken slank en och en annan ogräddad våffla in i magen. Så ska väl inte klaga.

Shit, dagen har bara glidit iväg idag. Den har skyndat sakta. Vid tre är BB slut så då blir det natten för mig med. Jobb imorgon 16-22, på fredag ska jag och D titta på en lägenhet (KUL!) och på lördag blir det jobb 11.30-17 och sedan teater med pappa, eventuell utgång på kvällen. Så jag har att sova för . . . P&K

 



Jag och Daniel förra sommaren på en Sverigematch.


20120219


Idag har verkligen varit en sådandär slapp söndag.
Steg upp sent, åt godis till frukost, väntade in mannen som var på väg hem från jobbet, hemkörd pizza, Kontoret, BB, Fifa och nu väntar jag på att klockan ska bli ett så jag kan se lite till på BB.
Vilken skön kväll!


Frida 21








Grattis!

Sabba sena. Checka klockslaget, nyss hemkommen efter en trevlig utekväll med dem bästa. Idag fyllde bästa vän Frida och Peter år! Grattis till dem.  Idag har det vart fullt upp hela dagen. Efter mina ca fem timmar sömn tog jag mig upp och mötte upp Alex, Minna och deras kusin Teresa. Vi åkte till V-by för lite presentinköp till Frida (Boken Dags att bli smal av Katrin Zytomierska, ett överkast och prynadskuddar). Hittade även ett par knalloranga byxor till mig själv som jag tyckte var lite fräcka. Hem och gjorde mig iordning och var hemma hos Frida runt  halv sex. Alla kom i omgångar men tillslut var alla tjejer samlade, sisådär 14 tjejor sammanlagt. Världens godaste middag, efterreätt och trevligt sällskap, Garbo och lite dricka på det. En riktigt bra kväll alltså. Dock fick jag och anna världens läskigaste taxichaufför hem. Jaja skit samma. Jag är så trött nu att jag minst gjort 100 stavfel som blivit tvungen att rätta till bara i denna text. MÅSTE SOVA! Märk att det tagits en massa bilder, så ska försöka sno en massa imorgon. Nattinatt!


Frukost

Det bästa med att jobba på Pizza Hut är att man kan äta vad som helst tillfrukost utan att någon bryr sig. Idag börjar jg min dag med Chees Feast och till efterrätt latte och glass med mycket chooookladsås!!


-


Haft lite hårfix efter min slappa dag på jobbet. Duschade ur pizzaosen från håret och sprutade ner mitt hår med Blonde-spray. Stackars min fripp. Helt trasigt. Jag inser att det inte kommer att gå att kräva tillbaka pengarna och jag vågar faktiskt inte låta dem fixa med mitt hår något mer. Blir inte blonde-sprayen min räddning blir håret nog mörkt snart igen, om jag känner mig själv. 2000 spänn för färgning hos frisören är inte så värst mycket, för dåligt resultat är det mer, man får tänka att det är som att lägga pengar på en solsemester men det regnar alla dagar man är där. Finns liksom ingenting att göra åt saken. Haha.




Imorgon blir det jobb 12-21. Efter det är jag ledig ett par dagar.
Fira bästa vän på lödag, kan knappt bärga mig!


Ful fripp

Känslan som uppstår när man kommer på att man blivit riktigt blåst, den suger! Jag har ju som sagt bestämt mig för att bli blond. För en månad sen avfärgade dem mitt hår och jag har fått gå i en inte så vacker toning en Hel Månad! Åkte till frisören idag med och förväntade mig att mitt hår skulle va i den färg jag ville ha, men inte, jag har nästan exakt samma hårfärg som innan de tre timmar och femton minuer i frisörsstolen. Inte bara det, hälten av mina toppar har gått av och färgen är så ojämn så till och med snälla Daniel sa att min frilla såg ut som en dålig peruk. Jag vart lovad att få en shysst hårfärg efter mitt andra besök. Fick betala 1200 idag för ett sämre resultat än innan. De sa att jag kan komma tillbaka om två månader igen för att göra om samma sak.det värsta är att jag inte fick något kvitto. Kortautomaten var dålig, vad jag tror avbröt mannen bakom kassan mina köp så jag vart tvungen att betala kontant så han snabbt kunde vinka mig hejdå. Hur ska jag nu få pengarna tillbaka. Jag vet att jag skulle ha sagt nåt när jag väl var där men jag var så fruktansvärt stressad för att jag skulle vara på jobbet strax efter jag var klar där. Jaja. Får se om jag vågar mig dit och begära pengarna tillbaka eller om de kan rätta till sina fel. Dock vågar jag inte låta dem ta på mitt hår igen. Svårt. Sorry för allt babbel men är så jvla less.

Ha det bäst


Z z z . . .

Att faktiskt somna är inte riktigt min grej.
Därför får jag maxa mysfaktorn, för att få bästa möjliga resultat.


Nu står jag mig ett tag


Ibland imponerar min man verkligen på mig! Idag slog han Sverigerekord på jobbet. Sålde hela
180 000+ på bara 4 timmar. Därför bjöd hans företag mig och Daniel på en helkväll ute. Efter att ha kollat upp en massa restauranger valde vi tillslut en bestående favorit, O´learys. Om jag rullar fram?! Jag gör det nu efter tre feta rätter, kaffe och dricka på det.

              


. . .




Melody


Vilken dag! Gick upp strax efter tre, huvudvärken var som bortblåst sen igår, bara lite halsont, så jag förblir nog frisk trots allt. Frukost och mys framför teven. Vid sex gick vi ner till Spånga och införkaffade lite snacks för melodifestivalen. Efter lite av gårdagens rester och halva godispåsen vi köpt vill jag inget hellre än att byta kanal, från hockey till just melodifestivalen.



Jag i Krakow 2010.


Jag trodde jag aldrig dessa ord skulle komma ur min mun - Ge mig sommar nu!


Jag vill ha sommar och sol. Jag är inte värre än alla andra som som blir deppig under denna långa vinter. Jag har på riktigt kanske vart med om 5 timmar sol den senaste månaden, och då hälften av tiden genom ett fönster. Jag vill jobba dag och avsluta mina kvällar i shorts och en färgrann tröja men ett glas vin i min hand i fina vänners sällskap. Jag vill börja grilla och ligga på altanen och löpa sol.


Spya, springnota och polisförhör . . .


. . . Japp det är precis så min dag på jobbet sett ut. Halvägs in på mitt pass hör jag en tjej gorma efter mig - HEEY, kan jag få lite servetter, jag har sp**tt. Jag tror självklart bruden spillt och springer dit för att hjälpa till att torka. Böjer mig ner och ska börja torka varav hon "slår" bort min hand, och jag inser då vad som ligger där, fem centimeter under min hand, spya. Mys.

Kvällen fortsätter, trots att den unkna lukten av spya hänger  kvar i luften på min station. Vid tio i nio tar jag över Johannas bord för att hon skulle gå hem. Gick ut med efterrätt, kaffe och notan till ett av mina "nya" bord och där satt en man. Inget mer med det. Återgick till min station, sneglade lite på mannen då och då för att se om han vill betala. När jag grejar i baren ser jag att mannen är på väg ut för ytterdörren. Springer då till hans bord för att se om han lämnat pengar, notan var ändå på 700 kronor, då brukar man vanligtvis vinka hejdå eller ge mig pengarna eftersom det ändå är en ganska stor summa. Inga pengar på bordet! Jag kubbar efter. Han hinner hela vägen till trappan till Vasagatan innan jag får stopp på honom. Jag säger till han vänligt att han inte betalat och att han måste följa med mig tillbaka. Vågade inte vara för hård, hade inte haft hans bord under kvällen så visste inte alls vilken sorts person han var. Mannen säger att han betalat och att han lagt pengarna i en skål?! Jag bad han följa med och visa mig"skålen" vad det nu är för någon skål . . . Han följer med tillbaka men när jag öppnar dörren till restaurangen vänder han sig om och går. Haha. Jag fattar ju att det inte finns några pengar från honom i restaurangen och jag vägrade att bara låta honom gå. Jag rycker då tag i hans arm för att hejda honom för att gå, vilket gör honom väldigt hispig och nervös. Han försöker ta sig ifrån mitt "grepp" (mitt grepp var absolut inte våldsamt på något sätt) men jag låter honom inte komma ur det. Några gäster från restaurangen går ut (men hjälper mig inte?!)och medans dörren är öppen försöker jag skrika efter någon av mina kollegor för att få hjälp, ingen vet att jag är borta och ingen hörde mig heller. Shit tänkte jag, jag står här nu och håller fast en medelåldersman och jag kommer absolut inte kunna få in honom själv i restaurangen. Som tur var gick den förbi en kille som märkte att jag hade det lite jobbigt, han hade hört vad jag sagt till mannen så han blockade mannen och sa - Har inte du betelat? Varpå mannen får fram ett - neejoo. Killen fortsatte - Ja då får du gå in här då, och pekade på dörren. Och då gjorde han det. Haha, där har jag stått och dragit i hans ärm ett bra tag och så kommer det en kille som ber han gå in och så gör han det. Komiskt.

Han sätter sig utan protest vid det bord han tidigare suttit vid. Jag full av adrenalin ropar på en kollega att hämta arbetsledaren. Ingen kommer. Jag springer fort in till köket och ropar efter hjälp. Mannen skulle lätt ha hunnit springa ut igen om jag inte skyndade mig. Arbetsledaren kom, efter mycket bullshit från mannen ringer hon väktarna som i sin tur ringer polisen. Så efter lite skakiga fingrar, polisförhör och lite övertid fick jag tillslut åka hem.

-


Idag vaknade jag på helt fel sida av sängen, så fick då rå om mig själv en skvätt för att må bättre.
Började dagen med en massa kaffe och till följd av det fixade jag mig hett bad med tända ljus och lugna favoriter i högtalarna.


En helkväll med mina grabbar

Liverpool mot Tottenham på teven. Sitter här med tre killar och har det lagom tråkigt. Pappa bjöd på god middag, jag och D kirrade efterrätt. Inte nog med det vann jag över Danne på FIFA också. Helt OK kväll!


Nu är dags igen

Nu är vi här och kul ska vi förhoppningsvis få!


Godmorgon världen!

På väg till jobbet i kylan. Äntligen får även jag avsluta min vecka efter dagens pass!


RSS 2.0