Bla bla


Klockan är halv ett och jag kom hem för 10 minuter sen. Glömde nycklarna hemma så vart tvungen att ringa Niclas som kom vankandes från sängen för att öppna upp till mig. Daniel ligger avslagen i soffan, sjukt sjuk, och jag känner att halsontet kryper sig fram hos mig med. Idag har jag i alla fall haft en skitkul dag på jobbet. Tagit hand om mina egna bord, och det gick riktigt bra. Börjar få kläm på allt nu.

Ska jobba imorgon också, så blir ledig på fredag istället. Helt okej faktisk. Ska bland annat hjälpa Alex lillasyster att bli fin för sin tjejmiddag, sen blir det mys för hela slanten med älskling, då han är ledig från hockeyn.

Ser också fram emot lördag så vi ska ha avskedsfest för Anna som ska flytta tillbaka till Thailand. Vi ska träffas hemma hos henne först, ah inte i Thailand då... , och sen drar vi vidare ut till Garbo. Kul att det börjar hända lite om dagarna nu! Hoppas allt är bra med Er!

Premiär


Tjabba! Nyss hemkommen efter en lång dag på Pizza Hut. Idag har det gått sjukt bra, och jag är ruggigt nöjd. Fick 85 spänn minus 80 kr som gick till köket i dricks. Haha. Fick alltså med mig hem 5 spänn hem. Inte illa pinkat, eller vad säger ni?! Äh, jag har inte serverat så många bord så det är inte så konstigt.

Igår då, Daniel hade premiär i Nacka. Han var grym. Dock vann dem inte, men räddningsprocenten kunde knappt bli bättre. Både pappa, jag och Niclas tittade, och det var såå spännande och otroligt kul att se min man på isen igen. Daniels familj skulle också ha kommit men det vart inte så tyvärr, riktigt tråkigt, det hade ju vart så kul att få se dem igen.

Nu ska jag fortsätta mysa framför teven.  Kanske hörs vi imorgon om jag har orken att skriva efter jobbet. Puss och kram.

        

                                              

Den bjuder jag på . . .


Ni vill inte ens veta vad jag varit med om idag på jobbet. Det värsta utav alla mardrömmar. Tänk er att jag är helt uppe  i varv, lärt mig en massa nya saker(trots att jag inte riktigt hänger med i svängarna) och gör allt för att göra mitt bästa för att serva mina kunder och göra mina arbetskamrater stolta. Efter två timmar på jobbet slår jag till och tar en hel bricka med minst 8 glas och flaskor på, ska servera två kunder en varsin dricka, varpå ett glas åker omkull. Kunden ser detta före mig och av snällhet försöker han att stoppa glaset varpå en dominoeffekt startade och alla glas hamnade på golvet, i 1000 bitar. Vid den här tiden var restaurangen fullsatt och alla vände sina ögon mot mig. Jag skämdes, men kuderna var väldigt godhjärtade och de såg det bara som en kul grej. Det vart helt enkelt ingen stor grej utav det hela. "Första dagen på jobbet liksom".

Men sen, ytterligare någon timme senare, då inträffade en sak som absolut inte fick inträffa! Jag gör samma misstag igen, men denna gång med endast vå glas på brickan. De faller, rakt på min kund, i skrevet. Jag dog! Hon vart arg, vilket jag verkligen förstår, hade det vart jag som blivit utsatt av det hade jag blivit så förbannad att jag inte visste vad jag skulle göra. Jag springer efter servetter, mopp och allt därtill. Beklagar mig så mycket varpå en kollega säger till mig, sätt dig och ta det lugnt ett tag, chefen sa det till mig också, Jag tog de servetter jag torkat med, grämer ut mig i baren(högt) att nu kommer jag fan börja gråta på riktigt, och det var precis vad jag gjorde, av ilska. Fatta, man vill göra sitt bästa, felfritt men det gick bara inte! Som tur är är alla mina kollegor grymt underbara och var riktigt snälla mot mig, och vi ska inte ens prata om chefen. Fick en pizza av han och en liter pepsi. Efter ett tag var jag fit for fight igen och gjorde ett grymt jobb. Visst, jag hade en dålig dag, och då menar jag en riktigt gräslig dag, men nu när jag nått botten och är det bara att stega uppåt igen.  Om en vecka skrattar jag åt det här, men när jag tänker på det nu, idag, vänder det sig i magen min. På måndag, då jävlar!

Pizza Hut


Vet ni vad? Jag har fått ett jobb, och jag är så glad! Jag sa upp mig från Plantagen eftersom vi skulle utomlands, men det blev ju aldrig av, så på sistone har jag sökt en massa jobb. Idag var jag på min första jobbintervju, på det jobb jag verkligen ville jobba på också, och jag fick det. Det var inget snack om saken. Jag ska börja jobba på Pizza Hut i centrala Stockholm, precis brevid T-centralen. Läget är perfekt och allt verkar seriöst. Serviceinriktat arbete, precis vad jag gillar.  Jag ska börja jobba redan imorgon, jag börjar 12 och slutar 21. Så nu ska det fjäskas så jag får en massa i dricks!

Ja, ni kanske vill höra vad jag gjorde igår också. Jag var på match. Det var Nacka mot Nyköping. Hade en riktigt nicetime med Niclas som också följde med. På söndag ska vi åka till Huddinge för att se Daniel spela, och det ska bli grymt kul!

Nu ska jag fortsätta fira här framför teven. Hejsvejs!


Söder bröder glöder, eller?





Hejsan! Oj vilka två dagar vi haft. Igår morse gjorde vi allt som vi gör alla andra dagar i veckan men vid fyra drog Daniel på träning och jag började göra mig iordning. Klockan 18.05 var jag i Nacka Forum och på mindre än 30 minuter köpte jag ett par skitsnygga vantar och en mössa. Bra jobbat för att vara mig, jag kan inte impulsköpa kläder, eller så är det just det jag kan, uppenbarligen. 18.40 stod jag utanför ishallen och väntade på Daniel, oj har jag glömt att berätta att han spelar för Nacka nu? Det gör han. Grymt roligt! I alla fall, efter hans träning tog vi taxi till Söderstadion för att se Hammarby-Jönköping. Vilken match! Trots att jag inte är hammarbyare själv kan man inte motstå att tycka om laget och alla dess fans. Det är helt sjukt vilken stämning det var där, och stämningen vart ännu bättre då de faktiskt vann med 5-2.

Idag har bara varit en allmänt bra dag. Glada nyheter, sett nya möjligeheter om vad som komma skall. Längtar tills på torsdag, vill få det överstökat och se om man får några fler glada besked. Mamma och Peter var också och hälsade på en snabbis vilket var jätteskoj! Nu ska Bayern bara göra mål sen är det dags att titta på de sista Friendsavsnitten vi har här hemma. Ciao!


Chill, hockey, bio, friends


Tjabba! Oj vilken dag vi haft. Vaknade av ett sms från Anna så efter jag handlat frukost gick jag upp till dem för att säga hej. Det vart inte långvarit då jag tillsammans med Danne skulle gå och titta på hockey, Nacka-Värmdö. Tufft intro, man träffades av puck, rolig match och ett spännande avslut. 5-4 till Värmdö.

Vi hann inte ens hem efter matchen då vi åkte direkt till Kista galleria för att titta på bio. Det vart Svensson Svensson. Den sög, se den inte.

Vi kom nyss hem och möttes av Niclas i dörren. Härligt att se han hemma igen, han har ju vart borta hela helgen.

Nu ska vi titta klart på sporten, sen blir det Friends. Hörs imorgon!

Vår lördag


Idag har vart en lång dag. Mötte Daniel i Nacka Forum vid tolv där vi kikade runt i det gigantiska köpcentret. Kan inte förstå att man aldrig vart och strosat där förut. Där fanns massa affärer, allt ifrån de vanliga till de mer spacade affärerna. Hittade lite saker som jag la till på min önskelista,Tigerplånbok, handväska och vågtång. Efter att vi strosat runt där någon timme eller så åkte vi in till stan för att som vanligt äta gott på O´learys.

Kvällen bjöd på underhållning från teven och god dricka. Dock slutade inte kvällen som vi tänkt. Ska lägga mig nu och hoppas på att morgondagen bjuder på något kul.


                                                                           <3

Update

Igår åkte jag, Alex och Anna till ett outlet i Vinsta/Källvetsa som jag aldrig tidigare hört talas om. Tröjorna kostade runt 50 kr och alla jeans kostade 100 kr. Det var alla möjliga olika märken, men mest fann man kläder från JC, Polarn och Pyret och Brothers&Sisters. Hade man tur kunde man hitta snygga märkeskläder då de får in kläder från NK.  Jag fick med mig två tröjor hem.

Efter vår shoppingrunda åkte vi hem till Alex där det bjöds på middag. Efter maten bakades det också cupcakes. Frida mötte upp oss också och det vart en riktigt mysig tjejkväll.

                                                 


Idag sov jag alldeles för länge. Dock spelar det ingen roll alls för jag och Danne är ensamma hela helgen och det är ingen här som kan hacka på mig. Det vart en sen frukost som följdes av filmtittande. Vilken skitfilm vi såg - Frenemy. Stängde av den efter en kvart. På med maken sen får vi in till stan där Danne skaffa ny fripp. Vi fyllde också våra magar med god mat.


Sverige - Holland


Sådärja! 1-0 till Sverige, det har jag precis informerat Daniel om som idag är på träning. Han var ganska less över sina träninsgstider idag, kan man säga. Jag då, kan inte precis påstå att jag tittar på matchen, det blir så att man ger en glimt på teven när reportrarna går i falsett eller när publiken gormar. Matchen är påslagen i bakgrunden endast för att kunna reportera vidare till Daniel om det händer nåt.

Just nu sitter jag här med en två liters Coca Cola Zero och en påse med Doritos i knät och lever livet. Kom nyss hem från Alexandra, som bjöd på god mat och sällskap, tills hon tyckte det var viktigare att träna istället för att tjata med mig.

Justen, Jägarna 2 var grymt bra. Lätt topp fem av Sveriges bästa filmer. Inget snack om den saken. Man vart så meddragen, hela handligen var som ismörjd i spänning.

NEJ! 1-1 står det nu i matchen. Surt! Måste hejja nu. Jag vill ju som sagt till Polen nästa sommar. Lite tråkigt om man inte skulle kunna hejja på Sverige då. Tjing!


    
   

Bilder från en solig dag i Juni när jag och Daniel var och såg Sverige-Filand på Råsunda.

Det vart ingen Svensson svensson premiär i...

img_5198 (MMS)

Det vart ingen Svensson svensson premiär idag. Min allmänt flummiga man har reserverat biljetter till premiären, som är fredagen den 14 oktober. Pust. I alla fall, vi ska kolla bio ändå. Det får bli Jägarna 2. Trailern är grym. Hoppas filmen lever upp till mina förväntningar. Bion är näst intill tom. Nu kör vi!


I en annan del av Sthlm


Nu är jag tillbaka i Stockholm efter en urmysig helg hos mamma. Jag är helt slut. Precis tagit en powernap men den hjälpte inte särskilt mycket. Danne och Niclas sitter här brevis mig och spelar FIFA. Jag tittar på. Det gör mig inte piggare. Daniel reserverade biljetter till den nya Svensson Svensson som har premiär på bio idag. Så får se om vi glider in till stan sen och ser den. Dock måste en eller flera kaffekoppar slinka ner i min mage först.

Niclas hojtar här och och säger att jag ska skriva hur mycket jag gillar honom. Jag gillar han. Då vet ni det.

Nu ska jag sätta på kaffet. Kanske slänger man in ett inlägg sen om Svensson Svensson för att göra er avundsjuka. Man är ju ledig nu för tiden, behöver inte alls tänka på att det är vardag, varje dag är en fest. Ciao!


Eftersom det är så härligt kallt nu för tiden slänger jag in en bild från stranden från förra sommaren.
Daniel, Jag, Alex och Niclas.


Tar en tågtur

img_1273 (MMS)

Efter att ha lämnat av killen på träning sitter jag nu på centralen och väntar in tåget. Ska hem till mammsen idag, och som vi ska mysa till det nu när det är helg och allt.  Jag och Daniel gick upp sex idag för att hinna iväg till pendeln. 1 grad var det ute då, så nu är dunjackan på. Mysigt med vintet snart. Visst! Nu ska jag gå och shoppa lite smått till min två timmars långa resa. Kanske hörs vi sen.


Good morning sunshine

 



Titta vad tidigt jag är uppe. Äntligen ska jag sätta stopp på mina sömnlösa nätter. Hann inte ens upp ur sängen innan jag var och strosade på spångas gator. Redan har jag hört roliga och välbehövda nyheter. Yippie! Och det roliga än nog inte slut än. Hörs sen!


5 koppar kaffe

Förtillfället har jag inget händelserikt liv så det bidrar till tråkig uppdatering. Idag kom käre farfar hem över på en kopp kaffe. Han lämnade nått "lock" till badrummet som precis blivit nyrenoverat här hemma. Efter våra 5 koppar kaffe gick jag till Spånga Järn & färg där Wibergarna jobbade för fullt, för att möta upp Frida. Jag och hon gick hem till henne. Katten rastades och jag fick lite frukost.

Vid fyra träffade jag och Frida upp Danne för att sedan åka till stan där vi och Frida gick skillda vägar. Stanvistelsen gav oss en ny hockeytrunk. Halleluja!

Nu är det Leksand-Malmö på tv. Kul va? Äh, nu ska jag fortsätta leka med internetet. Ha det gött så hörs vi imorgon. Ciao!


Tisdag

Nu är det sporten på teve så passar på att slänga in ett inlägg. Vaknade till ett god dag idag. Det där med sömnen har ännu inte blivit nått för mig då jag nu legat sömnlös tre nätter. Dagen spenderades i V-by där vi hade lite ärenden att utföra. Efter ett par timmar eller så begav vi oss hem. Hemma varade inte säskilt länge för vid halv sex kilade jag hem till Lalla. Där vart det film och en massa godis!

Bäst på hela kvällen var när Alex fick ett samtal från sin lillasyster som berättar att en av hennes fiskar dött. Alex frågade vad hon skulle göra med fisken. Nu hör jag inte vad lillasyster säger utan ser endast Alex bubbla upp i garv och utbrister- Du kan steka fisken och lägga den på knäckebröd!! Eller, haha ge den till mormor imorgon, hon fyller år!

Tro mig. När man är lika övertrött som mig är detta riktigt komiskt!


Fotboll idag igen

Tjabba! Sitter nu i bussen på väg hem. Lite slött med tanke på att bussen åker från spånga station och att vi bara ska åka några stationer. Jag och Dani har vart på Södra station och tittat på Bajen-Falkenberg. Kass match men skön publiknärvaro. Medryckande. Vart en hammarbyare för en dag. Vi hann också mysa till det med lite mat och lite "fönstershopping" i Globen shopping. Nu blire hem och kolla Friends. Ha det!


Jessica VS John Blund

Jag är så övertrött nu så jag vet inte var jag ska ta vägen. Legat här i sängen nu i två timmar utan resultat. Jag har myror i brallan. Jag har under den senaste timmen spelat alla spel jag har på telefunken. Min vänster arm har somnat. Haha. Varför ska det vara så förbannat svårt att komma till ro. Daniel har lyckats med det i alla fall. Grattis han!

Bara för att, tänkte jag berätta för er att jag AJ DANIEL SLOG MIG tänkte göra nått vettigt av dagen som väntar. Kanske ska ta en långpromenad innan frukost för att sätta igång min energi som den senaste veckan blivit bestulen av teven. Skulle vilja hitta på någonting. Någonting som gör mig motiverad att göra mig i ordning. Trött på att gå runt i mysdress om jag ska vara ärlig.

Ååh nu är jag kissnödig och hungrig. Man ska aldrig lägga sig om man känner av något av de två symptomen, det har mamma lärt mig.

Kanske dags att slå näven i bordet och ta en fight med John. Sov så gott!


Kikade igenom kameran

Lite uppdatering av min senaste vecka.

Hade en liten fest här hemma för att säga hejdå till tjejerna. Nästan hela tjejgänget var samlat.
Otroligt kul och mysigt. Kvällen började med att jag Frida och Alex åt lite mat och gjorde oss i ordning. Sedan kom resten av brudarna och det resulterade i en senare utgång. Vi gick till Bar 54 i Medis.

 



Jag, Pappa och Daniel gjorde en liten tripp till Sthlmstadium för att titta på Djurgården-Kalmar. En riktigt nice eftermiddag/kväll trots att jag kände mig lite snuvig. Som alltid fick jag in tipset, vi var också en sväng på O´learys.


  




RSS 2.0