Relax, stan, uteservering, next?

Jag kom och tänka på ett av mina första inlägg, då jag skrev om två idioter. Idag spelar de FIFA och det gått hett till kan jag lova. Dessa två idioter är Niclas och Daniel. Vi har precis avslutat vår middag som jag styrde upp. Gottgott kött och färskpotatis på altanen. Kan det bli mer sommar än så?

Jag ska snart kila ner till Wibergarna. Kanske blir det ett glas, kanske blir det bara en lugn filmkväll. Jag själv röstar på ett glas vitt.

Dagen i övrigt då? Vaknade till halv sex imorse när Dannes klocka ringde. Har jag berättat att han har flyttat hem till mig för en månad? Så jävla nice! I alla fall, jag somnade lika snabbs som jag vaknat till. Gick upp vid tio. Väntade in min man som kom hem halv tolv och åt frukost tsm med han. Därefter bjöds det på lite relaxtid. Efter vårt extremt slappande kom vi tillslut till stan där jag köpte en present till Lalla som fyller 20 på söndag. Självklart vad det en sväng på en uteservering. Där vart det både vuxendricka o kaffe. Niclas och Elin kom för att säga hej också och vi tog sällis hem. Så, där har ni min dag i ord.


Matilda, Niclas och Daniel i Österrike

Snark

Oj vad trött jag är. . . Jag vart övertalad igår att åka med hem till en arbetskolega på middag vilket resulterade i att jag kom hem aldeles för sent, snarare 3. Självklart öppnade jag på jobbet idag och var på plats halv tio. Dock var gårdagen väldigt trevlig. Lugn och rolig. Tiden gick ändå snabbt idag på Plantagen. Mycket folk och mycket att göra. Pappa kom och hämtade mig kl 18 och vi åkte tsm till Bromma Blocks. Åkte hem o fixa lite käk och sen kom Frida på besök och agerade frisör. Det tackar jag otroligt mycket för. Vart väldigt nöjd. Självklart bjöd kvällen på en tur till Lallexandra också.

Nu blire natten. Måste fixa torkarn och förbereda packningen. Åker till min man imorgon. Det är ju dop på söndag! Efterlängtad helg!

Nattinatt!


Lite pix från Paris


Framför Eifel


Inget går upp mot en *stor* god öl


Chill i väntan på bussen


Snygg chey skulle jag skriva men menade så klart världens snyggaste kille


Finaste prinsen


Här ska firas! Vi ska ju flytta till USA!


Sägert!


Vi var och hälsade på Eifel


Vi for till Rolands tennisanläggning


Lite mys


"It's a small world", Dannes favorit, Disneyland


Jag och Danne utanför stugan, Disneyland


Turisterna. Letar efter alla rulga karuseller, Disneyland


Daniel och hans bästa kompis, Disneyland


Och jag "piffa" till det lite höhö, Disneyland


Jag och Daniel fick vara med om en tuff scen, Disneyland


Alladin, Disneyland


Favoriten*2, Disneyland


Heddå Disney!


Sådär då. Här kom lite färska bilder från Parisresan. Hoppas att det smaka.

Yippie

Jag har löst problemet med att lägga upp bilder! Så se till att hålla er ute i cybervärlden. För snart kommer jag att dela med mig av mitt liv i bild.

En utomordentlig trevlig nyhet

Hej alla fina! Trodde ni jag hade glömt bort er? Det har jag inte. Jag har bara haft det fullt upp på sistone. Jag och mannen åkte ju som tidigare nämnt till Paris. En vecka som innehöll många roliga saker. Det bästa med resan var den otroligt roliga nyheten vi fick där. Vi fick nämligen reda på vart vi ska flytta till hösten. Daniel har skrivit på kontrakt för ~trumvirvel~ Danville Dashers i USA!!! Lyckan är enorm. Det ska bli galet kul och en fruktansvärt underbar upplevelse. Danville Dashers är ett farmalag till St Louise Blues och vi ska flytta till delstaten Illinoi. Och som vi båda längtar nu. Vi åker i slutet av september eller i början av oktober. Kan ju säga att bloggen kommer att komma igång igen då så att alla Ni kan få del av vårt liv på andra sidan pölen. Snart hörs vi igen. Måste bara lista ut hur man lägger upp bilder på bloggen. Ha det bäst så länge!

RSS 2.0