Uppdate, helgen - Garbo med mor och bästa vänner

Oj, här har man inte vart inne på ett tag. Kan ju uppdatera er lite med att jag hade en riktigt trevlig lördag. Började dagen med att åka med Frida till Vällingby för lite shopping och  mat. Åkte hem till henne och lånade en tröja för kvällens bravader. Hann knappt hem innan jag var på väg hem till Alex och började fixa med maten hon bjöd på. Frida, Marcus, hans kompis, Angelica och Maria kom lite senare också. Piffade upp oss och sedan vart det åka av på Garbo. Vid halv tolv får jag ett samtal av min käre mor som var i Sthlm över helgen som nu var på väg till Garbo med sin kollega Ken för att joina oss. Vilken upplevelse, och mamma var kung på dansgolvet!

Dagen efter jobbade jag, och då mådde jag sisådär. Trodde jag skulle jobba fem timmar men när jag kom hem för att checka när jag skulle börja jobba såg jag att jag hade fel. Det vart nio timmar istället. Dock gick det utomordentligt bra ändå.  

Idag har jag varit "ledig". Vart tvungen att åka till jobbet en snabbis för en c.h.a.m.p.s-kurs bara.

Så lite update vart det i alla fall-
Hoppas allt är bra med Er!


Cluedo

Kvällen är inte slut än.


Soffhäng

Tjapp! Filmtajm med mig själv och ingen annan. Daniel gick och lade sig bara några minuter innan filmen börjat, Nicke och hans tjej kollar film inne hos dem. Har trots det haft en riktigt mysig kväll med middag och Fifa, som vanligt. Imorgon vanskas utgång med tjejerna. Hoppas de inte är allt för slitna då de gick ut idag också. Kanske får man festa med mammsen som tagit sig hela vägen till Sthlm. Det skulle vara nått!





*Middag a´la Jessica och Daniel
*Pappa ser du? Är detta första gången?!


Fartsmeller, no, a smart fellow


Myser galet i soffan. Har precis spöat Mannen med stort M i Fifa. Lagom kaxigt.
Det märks att det varit löning idag. Det bokstavligen strömmade in människor till restaurangen.
Hade trots det en grym dag på jobbet. Det vart mest skrattfest.
Hörde någon ropa mitt namn mitt i kaoset, stannade upp och tittade runt, ingen gav antydan till att vilja mig nåt.
Lillian förklarade,- i mitt land betyder det att döden ropar efter dig. Skrattfest som sagt.
Spana lite mer på Dr 90210, sen blir det sängen för mig med.



Älskar som sagt Daniels webcam.


-

Fläkten till datan small. Datan började lukta bränt efter ett tag så det är lika bra att gå och lägga sig. Hörs imorgon daa.


Masku

Hänger på mannens jobb och har precis suttit i en grym fotölj. En varsin sådan i vår framtida lägenhet är givet. Har också spanat in en 100 000 kroners soffa som jag vart kär i. Touchknappar, kylskåp och högtalare i den. Helt såld!


Ganska snabb för att använda ett finger mindre


Efter att ha vaknat av Niclas dunkadunka, tittat på min duktiga mans match och skurit av min nagel sitter jag här nu och funderar på att göra mig någon nattmat. Har redan tryckt i mig en mumsig middag och morötter med dipp, men är fortfarande sugen på nått gott. Ska kika lite till på teven och ska snart lägga mig för imorgon hade jag planer av att bara slappa fett innan mina dagar av jobb. Jag ska också till Daniels jobb och kika runt lite hade jag tänkt.





Haha, ursäkta för viderbild men kunde inte låte bli. Niclas och Elli hade inte heller särskild stor lust att vara med på bild, och att zooma på iphånen är kanske inte det bästa. Det är i alla fall bilder . . .

Smörkris!




Vårt kära grannland uttalar sig om smörkrisen som råder där, eller rättare sagt Tommy gör det.


Det här kan vara det godaste som finns



Precis avnjutit smörgåsrån doppade i varm choklad. Ett perfekt nattmål.
Är ännu inte trött, klockan är tre och jag vet inte vad jag ska göra åt saken.
Fortsätter att titta på teven och får hoppas på att jag får hoppa på sömntåget snart, jag med.


Biofreaks


Ahh sov till två idag, skönt. Började dagen med kaffe och mys framför datorn under världens mjukaste filt. Duschade och gjorde mig fin tills Daniel kom hem. Fixade middag och åkte med nästan hela magen full till Kista galleria med min man. Vi strosade runt i affärerna men fann inget särskilt förutom en stor ICA kasse med gottesaker till bion. Hann också med en varsin glass på Mc innan det var dags att gå in till salongen. Jag tyckte filmen var grym, dock kom det andra ord från Daniels mun efteråt, han tyckte inte alls om den. I och för sig tyckte han inte om ettan heller, så det var ingen större deal.



Haha, hade en trött Daniel med mig idag då han haft jobb/match marathon de senaste dagarna.


Jag var då mycket piggare.


Ganska ironiskt att vi har så olika smak på vad som ska ätas i bion. Danne föredrar bakverk. Förra gången åt han en hel kladdkaka. Haha.



Cozy BB


Vilken dag och vilka underbara vänner jag har. Precis efter min jobbigt hektiska dag på jobbet mötte jag upp tjejerna i Spånga för att inhandla middagen. Tacos stod på menyn idag, och gott var det. Två filmer fick vi med oss hem också. Jag saknar dig och Something borrowed, helt okej rullar, ovant att faktiskt titta på riktiga tjejfilmer, men skönt att bryta actiontrenden lite(Ser ni morötterna? Det var mina, första gången jag är nyttig och inte mina vänner, det går framåt).



Idag hade mannen match och de vann med 4-2 mot Nynäshamn. Så glad för deras skull. När Daniel jobbat klart imorgon blir det bio för hela slanten. Jag är sugen på Sherlock Holmes 2 medan Daniel vill se J.Edgard. Vi har ett stort beslut att fatta imorgon. Kanske ska testa på en nya biosalong, hört att Skandia ska vara bra. Hehe.


Explosion


Helvetes dag på jobbet idag. Stressade, bord 6 dricka, bord 13 vill ha notan, ut med maten till 1, göra efterrätter till bord 7 och ta betalt av 9. Ibland blir det för mycket, folk tycker det är kul på jobbet för tydligen ser jag störd ut när jag stressar, viftar på armarna och rullar med ögonen. Jag själv hade det inte så skoj.

Hemfärden var inte bättre. Stod still på perongen i 40 min, det exploderade över tåget brevid, såg ut som nån sköt färglada fyverkerier på det, 10 stycken på en och samma gång. Sen fick vi backa tåget för att byta spår och en massa signalstopp hela vägen hem. Var i Spånga 2, skulle egentligen vara hemma 1 så det sög lite.

Dock ska jag tacka söta Lisa som gav mig och pojken biobiljetter i present, hon tyckte vi skulle ha dem. Hon åker nämligen utomlands snart och hinner inte gå på bio innan biljetterna gått ut. Sött av henne!


Ginger


. . .


Vart tog allt folk vägen. Har ju inte gjort ett piss på jobbet idag. På ett sätt väldigt skönt, men vart lite rastlös där ett tag. Se till att äta er feta, vadå beach 2012?! Nejdå. Ni gör helt rätt, och jag har tanken på att göra detsamma, att börja leva sundare. Mådde så bra förra sommaren när jag faktiskt tränade och åt rätt. Blir alltid så inspirerad efter att jag varit med Alex som ständigt letar nya sätt att leva ett bättre liv på. Dock tror jag inte på diteter, jag tror på att äta lagom av allt och att träna. När jag kommer in i en bra vardagsrytm ska jag börja, jag lovar.

Som sagt, var hemma hos frugan idag som bjöd på middag. Pannkakor vart det, precis det hon är bäst på. Lite skratt framför gamla bilder och vårt vanliga gnat. Hur mysigt som helst. Hann inte fixa nån bild idag så slänger upp en imorgon istället. 

Nighty nighty folks.



September 2007, Frugan och Jag


 


Rödtott


Jag gjorde det, jag tog det första steget till att få en ljusare hårfärg idag. Eftersom jag redan var så mörk kunde jag bara köra en avfärgning och toning, så för tillfället är jag rödtott. Om en månad ska den mesta av toningen vara borta och jag ska då sätta in en massa slingor. Det kommer bli en lång månad, mitt nya jag Pippi Långstrump får nu stå ut. Känner inte igen mig själv när jag ser mig själv i spegeln. Har alltid vart iprincip svarthårig, men det blir nog härligt sommarfräscht när det blir klart. Svider gör det fortfarande i hårbotten efter mina dryga tre timmar i frisörstolen. (Dock hjälpte Jackie Ferm från Paradise hotel och bloggaren Rosanna mig att få tiden gå snabbare. Lyssnade på deras gnat då de var där ungefär lika länge som jag och jag har då aldrig lyssnat på sådana blåsta tjejer någonsin, haha. Tydligen växer Jackie Ferms hår lika snabbt som smör, enligt henne själv. Underhållande).

Troligtvis kan jag slänga upp en bild på min nya fripp imorgon, om jag vägar vill säga. Nu ska jag nana kudde för ska upp tidigt imorgon. Jobba såklart. Och juste, samtalet jag ringde idag vart som jag trodde väldigt positivt, så är väldigt glad för det!

Sov så gott kisar!


Den som letar, den finner



Suttit nån timme och tittat igenom min gamla gamla bilddagbok som jag helt glömt bort att jag har.
Gud så nördigt och roligt. Skönt att man blivit äldre.


Och titta vad jag fann . . . Jag och Jasmin (2007 el 2008).


Vågar jag?


Jag har så mycket jag vill hinna göra imorgon, gå till frisören, sola titta lite på stan. Jag måste redan hinna ringa ett mycket viktigt samtal som jag hoppas få goda nyheter ifrån, och eftersom pappa ständigt tjatar på hur orent det är hemma kanske man skulle ta sig ett ryck med kvasten.


Jag är ganske spontan när det kommer till att ändra frisyren. Bestämmer jag mig går det snabbt. Klippa lugg, slinga, permanenta, jag har gjort allt. Nu vill jag bli blond. Ja ni hörde rätt. Inte kritvit fjortisblond utan vill ha en varm ljus ton. Att färga håret så pass mörkt jag har nu var ett misstag, har alltid tidigare tonat och kunnat rätta till det, men nu är det bestående och den ständiga utväxten vägrar se bra ut eller behålla den färg jag ger den hela tiden. Vill ha nått som säger naturligt, inte hej kom och hjälp mig Ska kila runt lite imorgon och prata med lite frisörer för att se om de kan fixa det som jag vill ha det. Där Daniel klippte sig sist verkade dem väldigt seriösa och jag såg på Rabble att de har 40% rabatt på färgning. Kanske kan vara nåt.

      

MQ, Hamilton, Nacka-Värmdö


Som vanligt är det underbart att vara ledig. Igår åkte vi till Kista precis när jag kommit hem från jobbet. Det är som att en hel ny värld öppnat sig när jag jobbat dag några gånger nu, man kan göra saker även på dagen?!  I Kista shoppade vi som tokar till mannen. Vilken rea de har på MQ, på riktigt fina saker också. Inget mellandagsreaskit inte. Tyvärr sög damavdelningen, fick inte med mig någonting hem. Fastnade för en skitsnygg sommarjacka, men fel tid att köpa sommarplagg kände jag. Efter två timmar shopping gick vi till bion för att se Hamilton. Tyckte den var riktigt bra, tråkigt nog är jag lite trög och hängde inte riktigt med på alla namn. 

Idag vart det en liten sovmorgon. Väcktes av D som redan hunnit fixat kaffe. Gjorde mig iordning ganska snabbt och strax innan ett åkte vi in mot stan. Passade på att kila in på PizzaHut för att kolla tiderna för nästa vecka, och där hade det vart en fartfylld "morgon". Tydligen hade en kvinna suttit där med sitt barn och inväntat sällskap, en man hade sedan kommit och då bröt kriget ut. Kvinnan ska tydligen ha skrikit till mannen att barnet är hans och sprungit därifrån, utan sitt barn. Efter mer research hade mina kollegor fått information om att kvinnan inte heller är svensk medborgare vilket gjorde allt ännu mer trassligt.  Mannen fattade ingenting och visste inte alls vad han skulle göra. När vi kom dit hade de precis ring till polisen. Hoppas allt löste sig, hjärtekrossande att kvinnan lämnade sitt barn. Det gjorde ont i hjärtat att höra det.

Efter att jag checkat schemapärmen fortsatte vi in i gröten med hopp om att fynda ännu mer denna dag. Självklart hittade D något och jag fick vara utan. Vid tre begav vi oss till Värmdö för att hejja på Nacka tillsammans. Daniel har ont i höften och kunde inte stå(det märks att han blivit ett år äldre). Nacka vann ganska överlägset.

Kvällen har inte bjudit på mer än hockey och tilltugg. Både Daniel och Niclas har gått och lagt sig. Pappa är inte hemma. Här sitter jag själv och nördar framför Disney Channel i brist på annat. Är inte ett dugg trött. Kanske hörs vi imorgon, kanske hörs vi snart igen.





Jag valde den lilla bullen till kaffet idag på matchen.


Storshoppat till mannen


Varför?!

Vart precis av med vänstra ögonbrynet.


Ingen Rubrik


Det vart tyvärr ingen bio, det vart alldeles för stressigt. Daniel mötte upp mig efter jobbet och vi gick och "storhandlade", fick med oss en family och double pizza hem till middag, från PizzaHut såklart, Daniel fick välja mat, det är så man får göra när man fyller. Det vart Fifa med lillebror och mys framför Bridesmaids, tvingade på Daniel att se den för den var grym sist jag såg den.

Det blir bio imorgon istället. 21.30 börjar filmen i Kista och det ska bli riktigt mysigt. Är ledig på söndag så det passar perfekt.



En flummig dag i sommras.


Degar


Det händer inte mycket i livet just nu och jag verkligen njuter av att bara ta det lugnt. Har mest degat, mer än så kan man inte göra när man är hemma och försöker bli frisk. Precis ätit en jättegod middag i sällskap av Pappa och Niclas. Daniel är på träning och kommer hem om några timmar. Då blir det lite film. Jobb tidigt imorgon och kommer definitivt vara utvilad. Skönt.

Imorgon blir det bio med D. Vi ska se Hamilton - I nationens intresse. En svensk film och enligt "baksidan" verkar den riktigt spännande.

När man är hemma och inte göra någonting vettigt och bara lallar runt på internet ser man mycket roligt. Känner att jag måste dela med mig av denna film. Vilken söt tjej!


Tröttnar aldrig





Denna låt tar mig tillbaka till Österrike. Går inte att sluta älska.


En halv korv gröt

Förstår inte på mig själv ibland. Har lagt mig för att sova och plötsligt börjar magen morra. Funderar ett tag och kommer sedan på att jag inte ätit någon middag idag. Hur kan man glömma?! Det var bara att stiga upp från den uppvärmda och nybäddade sängen, och sätta på sig kläderna för att sedan ställa sig i det kalla köket och fixa nattkäk. Nu känns allt så mycket bättre igen. Sov så gott!


Du & Jag.


Sjuk


Daniel åkte precis på match. Jag sitter på samma ställe som jag gjort sedan jag vaknade imorse. Jag är s.j.u.k. Det var länge sen jag sjukanmälde mig sist, men när jag vaknade kände jag verkligen att jag behövde det. Har väl åkt på samma förkylning som resten av Sverige. Känns fel att vara hemma, men skönt att få kurrera sig lite. Blir hemma imorgon också. Blir jobb fredag och lördag istället.

Kvällen erbjuder väl inget mer än lite presentöppning och mys med min man. Han fyller trots allt år idag. Man kanske ska överraska Daniel med en Ben & Jerrys istället för födelsedagstårta, som han ändå inte äter. Då kan man passa på att få i sig lite luft samtidigt. Det vore något.

Hoppas allt är bra med Er!



Jag och Daniels och hans familjs katt Mozart.


Hipp Hipp Hurra!




Idag är det min Prins dag! Hela 27 år gammal nu.
Hihi. Jag älskar Dig!


Back to Nöjes

På väg till mammsens jobb. Ska börja med brännan så man blir snygg till sommaren 2012. Det ska börjas i tid. Ska bli kul att åka dit, det var ju mitt jobb en gång i tiden också. Nöjesbutiken alltså. Hörs då!


Fullspeckad dag!

Fullspeckat schema idag. Gick upp i någorlunda tid. Mamma hade fixat dunderfrukost och vi satt alla samlade vid matbordet. Mys. Fixade sedan håret med min nya vågtång jag fick av familjen. Nu är min hårproduktssamling fulländad! När jag var klar och alla hade fått väntat ett tag åkte vi till IKEA i Karlstad och strosade rund. Det vart en del inredningsgrejer till familjen, och jag själv fick med mighem nått sött också. Åt lunch och åkte en snabbis till Bergvik. Sen begav vi oss hemåt men stannade på Coop för att köpa lite grejer till middagen, varma mackor. Yam!!! Hem och mös och sen flummade jag och mamma tillbaka till Coop för att köpa några ljuslyktor som nu står fint i det nyrenoverade köket. Sen vart det film. En helt okej sådan. Trepas hette den tror jag. Nu ligger jag i vånongssängen och har en lillebror som pratar i sömnen ovanför mig. Ska kika lite på teve sen ska jag slagga också. Hoppas allt är bra med er!!!

Haha!


-

Shit, var uppe före alla andra här hemma imorse. Trots att vi stannade uppe till efter fem orkade jag mig upp halv elva. Imponerande då jag sovit surt hela veckan. Shoppade lite på stan, när jag var klar vid tre var det bara att skynda sig hem för att sedan dra vidare till Alexandra där jag Alex och Frida bytte julklappar. Fick mycket fint! Tack! På väg hem från stan hade jag 100 kassar att bära på. Lite fix, träffade pappa i stan som gav mig en påse som jag också tog med mig hem, sen handlade jag mat, bara tunga saker, som jos och kött. Måste sett komiskt ut när jag släpade mig fram på gatorna. Nu är Danne på väg hem och vi ska äta en god middag. Så måste kila iväg och fixa klart. Åååh precis som i Österrike, lagar mat till min man när han kommer hem från träningen. Puss!


Hockeynatt


Vi är inte sämre vi inte. Som alla andra sitter vi bänkade framför teven för att titta JVM-finalen. Hela familjen samlad. Jag mår bara bra, njuter av familjens sällskap, och jag är ledig nu, i fyra hela dagar. Imorgon ska det shoppas lite och mysas med bästa vännerna. Senare på kvällen blir det till att titta på älsklingens match och på lördag åker jag hem till mammsen. Fullt upp men jag älskar det! Äntligen lite kvalitetstid med dem man bryr sig mest om.

Hejja Sverige!

Mycket är lite, egentligen


Hemma nu efter en helkväll av jobb. Något rikare på dricks vart jag i alla fall men inget att skryta om.
Stressig dag, vart lite för mycket på slutet så gick i taket lite, bra träning dock, och jag vart pigg av det så det blir film i natt, gött. Tycker om att skriva med många kommatecken, är lite utav en Håkan, internt.  Funderar på om man ska gå upp tidigt imorgon för att införskaffa de sista julklapparna, sorgligt, det är den 3-4/1, bananas.  Fint folk är sen med saker va, eller hur var det?! Juste är besatt av en låt just nu, True colors, hittade inte orginalet på youtube, eller den som jag har på nallen, haha kommer ni ihåg när man kallade sin mobil för det, fjollfjoll. Men jute, låten, hittade inte den, men Nickepick sa att en från Idol i år hade sjungit den, Ämanda, följer inte skiten men hennes version är ju banne mig bättre. Lägger upp den. Lyssna och njut.




Green Street Holigans 2 sen då med Danjelut. Tagg!
Ha det bäst, ta hand om Er, det är halt ute.

Trött, Tröttare, Jessica

Nyss gått upp. Det vart sent igår trots att jag slutade tidigt, 21. När jag kom hem hade pappa fixat mat till mig, är lagom less på pizza nu kan jag lova. Pizza fem dagar i veckan är inte en hit precis efter två månader. Efter middag vart det lite Fifa tillsammans med Danne, Niclas och hans tjej. Vid ett eller nått gick vi upp till sängen och kollade klart på en film vi började att titta på i förrigår, Observe and report, halvkul. Efter det såg vi Green street holigans, grym! Om Danne orkar inatt ska vi se tvåan.

Dags att fixa sig snart så man kan bege sig till jobbet. Jobbar till tolv inatt. 16-24 tisdag, onsdag och torsdag men sedan är jag ledig fyra dagar, och det är jag så himla värd. Tog på mig ett extra pass igår också, skulle ha vart ledig, så det ska bli så skönt att få vila upp sig lite.

Ha det bäst och håll tummarna för att alla mina kunder är generösa ikväll.
P&K

A Big No No


Nästa nyår ska jag stanna inomhus under en skön filt framför teven. Jag ska inte festa, inte jobba, bara vara hemma och chilla. Nyårsfirande/försök till nyårsfirande, ska inte hända. Det enda som ska ha med nyår att göra är att lyssna på när det räknar ner till tolvslaget på teven. En god trerätters ska jag äta också. Ingenting mer.

Nyår är överskattat och efter idag har jag ingen lust med någon form av firning överhuvudtaget någonsin igen.

Hoppas alla ni andra haft en bättre nyår än mig. GOTT NYTT!


RSS 2.0