GRÅTT NYTT HÅR!


Gott nytt år från oss här i Österrike!


Som det kan gå


Då beger jag mig tillbaka till vippen då.


Match Dornbirn - Ingen Daniel i målet

Match idag, mot Dornbirn. Daniel stod inte idag då han skadat knät.
0-4 vart det idag vilket inte var någe vidare.

Sitter nu och väntar på Daniel. Trodde han redan gått hem från matchen då jag satt kvar lite längre i vippen. Tog en chansning och nu sitter man här själv. Jag hade ansvaret för våra ENDA hemmanycklar idag, och jag vart ju tvungen att skynda på mina steg hem för att inte lämna Daniel i kylan. MEn tji fick jag för att han inte var hemma . . .

Nej nu vankas det The office, och om jag inte har helt fel ligger det lite Pringels i skafferiet och skräpar, som mer än gära får hålla mig sällis ikväll.

Zell am see trippen

Sådärja, nu är jag lagom pigg förr att uppdatera lite här på bloggen.

Vår tripp till Zell am see var kul. Åkte från isrinken vid ett. Vinflaskan korkades upp bara efter några minuter. Vi kom fram till Zell am see vid kvart över sex på kvällen, slank in på en god restaurang för att sedan titta på matchen. Matchen gick väl sådär, men det var en kul upplevelse att åka med och sedan stå i klacken och heja på våra pojkar. Hemresan var därimot ingen höjdare. Lite för hög musik och allt för glada människor haha.


Barbara, jag, Patricia


Barbara, magdalena, Patricia


Barbara och jag i bussen


SötMäääägi och Patricia



Bild från matchen

Fanbuss


Om en halvtimme går bussen mot Zell am see. Inga fler uppdateringar på bloggen idag. Kommer inte hem föräns imorgon. CIAO!

Taggad inför morgondagen


Som det ser ut nu åker jag och några tjejer med i fanbussen till Zell Am See i morgon för att hejja på våra pojkar. Hoppas bara att jag mår bättre imorgon så att jag orkar åka buss, hejja och härja.
Håller tummarna.


Och en hejdundrandes match blev det


Matchen igår var helt galet bra. Vi ledde med 3-1 i tredje period tills de fick in två mål till. 3-3.
Suddendeath. Matchen avgjordes tillslut med straffar. Innsbruck tog hem segern. 4-3. Vilken inte alls var rättvist med tanke på hur bra vi spelat denna dag.

Efter matchen fick Daniels fan Aaron gå in på isen och träffa sin största idol. Han fick en signerad klubba och sedan också följa med in i omklädningrummet. Daniel,så underbar som han är, fick detta att ske, och vad glad han gjorde lille Aaron!


Aaron och Daniel.



Vill också i detta inlägg tacka mina underbara vänner härifrån för all hjälp igår. Kan inte med ord beskriva hur tacksam jag är för all hjälp! Ni är verkligen one of a kind!


Nästa, match

Sådär ja, nu drar jag på mig dunjackan och drar mig iväg till isrinken.
Håller tummarna för att det ska bli en hejdundrandesmatch!


Hamstern Daniel

Om cirkus 45 minuter börjar Daniels match mot Innsbruck. Idag blir det en jobbig match för Daniel, antar jag... Innsbruck leder ligan för tillfället.

Måste bara berätta en kul sak. Idag signerade Daniel en klubba till sitt största fan, Aaron.

Denna Aaron är ett litet barn som fick en ny hamster i julklapp. Aaron har satt upp en stor bild på Daniel som bakgrund till buren. Över dörren till den lilla hamsterns hus står det Lundins House. Över buren har han skrivit Daniel Earth. Hamstern har han döpt till Daniel.

Haha, Sött!

  

Jag förstår varför Aaron döpte sin hamster till Daniel . . .

Haha.

Önskar mig favoriten i samlingen


Daniel är på matchvärmning och jag sitter ensam hemma under täcket hungrig. Affären har inte varit öppen på tre dagar så all mat och godis i skafferiet är så gott som slut. Särskilt godiset. Förtillfället önskar jag mig inget hellre än en Milka mit Alpenmilchcreme.


M.I.G


Spelar M.I.G på Daniels nya iPhone, han fuskar mest hela tiden . . .


Är Daniel en bebis?

Idag hade Daniel julklappsbyte med laget. Alla paket var anonyma. Undrar vad de menade med att ge Daniel dessa julklappar haha.


Då var julen slut


Vilken fin jul vi fick. Daniel väckte mig halv åtta på julaftons morgon, trots att jag sagt åt honom att inte väcka mig förtidigt. Men söt som är hade han fixat frukost, och gott var det med svenk julskinka på julaftons morgon kan jag säga er. Efter frukosten vart det lite julklappsbyte. Jag fick skridskor, tofflor och en ny rakhyvel, vilket satt som en smäck. Daniel fick ett presentkort på en frisörsalong och ett par björnborgfillingar. Sen gick jag och lade mig igen, så tråkig som jag är och vaknade någon timme senare pigg och peppad för att fira vidare.

När vi fixat iordning oss drog vi ner till isrinken och åkte lite. Isen var inte fixad så det var lite svårt att åka men mina nya skridskor var helt fantastiska! Väl hemma igen gjorde vi oss iordning på nytt och började laga vår julmiddag. Det vart ägg, köttbullar och prinskorvar, så helt utan svensk julstämning var vi inte. Under middagen var det tänkt att vi skulle kolla på Kalles jul men tyvärr kunde vi inte det då man utomlands inte har rättigheten att streama just Kalles jul (!?).

Efter middagen var det dags för mer julklappsbyte. Och som jag fick fina julklappar av min prins. Jag fick Swarovski örhängen och halsband, ett presentkort till att fixa min naglar och en ny hobby. Jag fick nämligen en skrivare som skriver ut fotobilder. Man stoppar in sitt kameraminneskort i skrivaren och vips så har man bilderna i handen. Daniel fick en ny iPhone med tillbehör av mig, och glad vart han. Sötnosen.

Senare på kvällen bjöds det på chips och dipp, The Office på teven och en massa mys.


Julfrukost


Vår en meter höga gran med en massa paket.


Julmiddag.


Mitt hjäta och jag.

VISKP . . .

Tjosan. Vart i Feldkirch idag och strassat runt med Daniboy. Åt en pizza och kollade in stan lite granna, vi har ju trots allt aldrig vart där, bara åkt igenom på väg till ishallen.

Nu blir det julstädning, ska bara se till att få upp slappis ur soffan . . .

Wish me luck!

Vart i Feldkirch idag och kollat match


Precis hemkommen efter att ha tittat på Daniels match. Idag mötte de Feldkirch, och det gick väl sådär. . . Men man får inte glömma att de aldrig vunnit mot Feldkirch borta. Tror det ligger någon slags förbannelse över deras arena . . .

Nu vankas det mat. Daniel och Pelle kommer snart och jag hoppas de tar med sig nått gottit. Kanske Mackedonkeln eller kebab. Håller tummarna. Hårt.

Glá tjej


Efter två dagars jobb tar jag nu ledigt igen. Är ledig tills den tredje januari tror jag, och det tackar jag inte nej till.


Vuxenpoäng ?

Kände mig lite vuxen idag då jag för fösta gången i mitt liv vart tilldelad en julklapp på jobbet.



Tummen upp för tacogratäng



Mor och Peter skickade med några tacogratängpåsar hem. Tacogratängen var mer än godkänd av Daniel. Inte en"smula" fanns kvar av köttfärsen när vi var klara.


Hög på kärlek


Daniel tog med mig på äventyr på söndagen. Det var så mysigt att få spendera lite tid med älsklingen eftersom vi vart ifrån varandra så länge. Vi åkte till Diedamskopf där vi tog liften upp till 2020 meters höjd. Bilderna får tala för sig själva.












Min tid i Sverige

I lördags kom jag hem efter 9 underbara dager hemma i Sverige. Jag hann både med att vara i Stockholm hos pappsen och i Kristinehamn hos mammsen. Vi shoppade, vi firade, vi festade, vi bara umgicks. Tack min kära familj och vänner för mina fina 9 fina dagar i Sverige. Ni fick mig att känna mig saknad och älskad.

Jag älskar er!



Söt pappsen när vi åt lunch i stan.


Pappa med flickvännen Anna.


Niclas med flickvännen Elin första dagen vi firade jul



Lillebror Alex fick sig en makeover och blev sjukt snygg!


Tyvärr fick jag inte med Mamma eller Peter på bild så får slänga upp denna bild på sötmammsen istället.



Inte heller fick jag någon bild på bästa vännerna. Så det får bli en gammal bild från när de var här i Österrike.


Lite uppdatering


Sorry för dålig uppdatering. Är ju som sagt i Sverige nu så vill passa på att utnyttja tiden här med min familj och mina vänner.

Idag är jag helt slut efter gårdagen. Dagen började med en heldag på stan tillsammans med min far. Senare på kvällen anslöt Niclas och vi gick gemensamt på bio. Vi såg Hämnden, den var bra den. När jag klom hem var det bara att byta om till festutstyrseln och röra sig tillbaka till Sthlminnestad för att möta upp Alexandra och Frida. En riktigt lyckad kväll må jag säga! Kom hem aldeles för sent/tidigt. Slagga i 3 timmar och sedan upp för att återvända till stan, och denna gången för julklappshandling. Tror jag valde fel dag att julhandla på . . . Hahaha.

Nu ska jag snart i säng för jag måste ladda upp batterierna inför imorgon då det bjuds på både minijulafton och tågfärd hem till mammsen. M y s p y s!


VILKEN MATCH!


Fan också. Vi hade hela matchen. Daniel var hjälten. Tog allt. Och så tabbar det sig totalt, för både dommare och tränare/president och vi förlora. Matchen var vår! Så förbannad just nu ... Men min prins vart matchens spelare, igen, så är fruktansvärt glad för hans skull.

Titta in denna video nu, bara för att se hur jävla bra min pojkvän är!

Hoppa fram exakt fem minuter.


Modernatur gjorde mig elak



Coverstick på läpparna. Fräscht Daniel!
Prövat lypsyl ?
... hehe ...


Vi får besök idag


ÅHH vilken lyx. Ledig idag på grund av att det är röd dag här i Österrike idag. Idag är det nämligen julklappshandling som lyser rött på deras kalender. Kul för dem, bra för mig.

Idag kommer Daniels pappa med vän och hälsar på. Skojsigt! De kommer inte förän vid efter tre tror jag så ska väl sätta igång snart och fixa det sista.

OCH HÖRRI, NU ÄR DET INTE LÅNGT KVAR TILLS NI FÅR SE MIG! Sverige imorn ju!


Slänger in en bild på Daniel när vi var på julmarknad i Bregenz i söndags

Mysig söndag


Idag började vi dagen med att åka till Egg i hopp om att finna en julmarknad där, men vi fann aldrig nån. Då tog vi istället bussen till Bregenz. Det tog en hel timma att ta oss dit. Väl framme åt och drack vi gott och tittade på alla djurena och stånden. Mysmys!

Nu har Pelle precis kommit hem hit . . .  som alla söndagar haha. De sitter just nu och spelar kryssbox men snart snor de datan för mig för att se nån match. Undrar vad man ska sysselsätta sig med?


DumDanne putta ner mig i snön utanför huset. Det ska han få igen för . . .

Kom hem nu!


Saknar min Daniel! Önskar inget hellre än att han ska komma hem just nu.




Ni gör mig hel, Frida och Alexandra!












Det springer i väggarna


Nu "KAKKAR JAG I BRAKKAN" snart (så som Daniel brukar uttrycka sig...).
Vi har nämligen kommit underfund med att det springer möss/råttor i väggarna här hemma, och det är inte trevligt kan jag lova er. Ser jag ens en liten svans flyttar jag ut på gatan. Med detsamma! Det kan ni ta och skriva upp hörrni! För inte kan man väl dela lägenhet med oinjudna gäster!? NEJ, sa ju det ...

____________________________________________________________________________

Tråkigt det där med matchen också, att de inte kammade hem sin tredje vinst mot Graz. Synd det...

Dont drink and film ...


Man kan undra hur många öl kamerasnubben på matchen druckit innan han ställde sin bakom kameran!?

Ja ni, vet inte vad jag ska ha för rubrik idag ...


Har vart ensam hela dagen idag. Tog en sväng till Dornbirn. Med tankte på det, har någon några kläder att låna ut från lördagen den 10 till fredagen den 17 december skulle det vara riktigt snällt. Får nämligen ingen plats med kläder då hela min väska är full av julklappar.  FAN! Haha.

Ska snart ladda upp med fetaste middagen, en massa chips och cola. Men först blir det till att kolla första period av Daniels match. Ska bli spännade att se.

NU BÖRJAR DET!


Se matchen live


Ni har väl inte missat att matchen mot Graz idag visas på hemsidan hockey-news.info.
Daniel berättade att matchen idag kommer bli tuff. De har vunnit över Graz två gånger, vilket säkerligen gör dem väldigt revanschsugna. Bregenzerwald har idag inte heller med sig många spelare. De blir 13 st spelare sammanlagt tror jag. . .  

Vilken miss


Sitter pa internetcafe i Dornbirn och ska checka in mig till resan (ska ju till Sverige nästa torsdag). Tro fan inte jag har glömt passet hemma da! Allmänt irreterad just nu. Haha . . .

Lite hockey


Precis hemkommen från matchen mot Lustenau. Ingen vinst idag då matchen slutade 1-3.

MEN idag vart Daniel matchetns lirare, och har nu fått hem ett paket innehållade massa Bregenzerwaldost och korv. Han är så duktig min man!

Ni hörde väl också att de vann matchen mot Graz förra lördagen, 4-3. Dock vart det många skadade, tex Dominic bröt 4 revben, Harry fick "ögat" uppslaget och fick sy fyra stygn, Tuomo skadade sig också, slog nästan axeln ur led.

Im back


Hej igen allohopa!

Nu är jag fitforfight igen efter helgens bravader. Frida och Alex var här och vi hade det så sjukt kul hela tiden. Det var så kul att äntligen få träffa dem, har ju saknat dem så fruktansvärt mycket!

Från torsdagen till tisdagen som de var här hann vi göra en massa skojs. Det vart både shopping, hemmakväll hemma hos Claudia och Johannes med mycket sång, utgång på A14 pch en massa annat.

Slänger upp bilder senare, kanske till helgen. Annars kan ni hitta bilderna på fejjan.


Mina finaste!

RSS 2.0