Springnota

Jag skriver banne mig inget annat än jobbet, men jag gör inget annat än och jobbar om dagarna längre. Haha. Vad ska man göra liksom.

Efter tio minuter på jobbet idag fick jag en springnota. Jag fattar inte hur människor kan vara så jävla dumma i huvudet att man ens kan tänka tanken att göra så. De sätter mig i skiten. Vid fem över fyra tog jag över bordena från Sophie. Hann bara gå ner på min station då en av männen gick ut för att röka(det var två män vid bordet). Efter nån minut var den andra på väg ut och jag gick efter. Mannen sa att han skulle fråga sin vän om de skulle ta in en till öl. Jag tänkte väl att det kunde vara okej, men icke! Mannen gick ut, jag gick efter. Hann knappt titta ut genom dörren innan han hade gömt sig i folkmassorna utanför. Blir så less, det är vuxna män vi snackar om. Annars då? Kom typ hem för en halvtimme sen. Stängde idag. Fick med mig en bra dricks hem så jag är glad ändå.

Nu äter jag middag (popcorn) och tittar på Jersey shore. Ska snart lägga mig bredvid mannen där uppe. När man stänger och kommer hem så pass sent kan jag inte direkt påstå att man är trött när man kommer hem. Så det där med att sova får vänta lite. Nog tjatat om mig. Nattnatt!

På min väg hem

Äntligen på väg hem. Missade tåget trots att jag stod på perongen. Fattar inte! När jag kommer hem ska jag proppa i mig en påse popcorn och chilla framför teven med mannen. Precis som planerat. Nice nice! Slänger upp denna bild så ni vet hur jag ser ut på jobbet om ni skulle vilja kika förbi och säga Hej nån gång. Hejsvejs!


En typisk Jessica

Kan inget annat än att underhållas av mig själv. I lördags morgon köpte jag nya pennor att ha till jobbet. När jag sedan började mitt pass tog jag de pennor jag behövde och lämnade resten i luvan på jackan. Jag hade ingen väska med mig. Idag två dagar senare gör jag en pinsam upptäckt. Pennorna ligger kvar! Jackan har används hela tiden utan att jag märkt nåt. Åkt hem från jobbet, vart på IKEA, Coop och gått promenader till och från spånga. Jag slutar ta mig fan aldrig att överraska!


Gutten mörgen

Vilken morgon Hörrni!

Solen skiner och jag är vaken. Har redan hunnit ringa och uträttat en massa. Räkningarna är betalade, tvätten är i maskin och frukosten är i magen. Mindre kul är att min far nu befinner sig i utrymda Kista galleria. Det har varit ett beväpnat rån där idag och tjyyvarna lämnade något efter sig som kan vara en bomb. Snart ska jag piffa upp mig för att sedan åka till stan och fippla lite. Ska bland annat till banken. Sedan vankas det jobb mellan 16-22. Daniel kommer hem redan ikväll också, kul! Då blir det nog lite mys framför teven om jag känner oss rätt.



Tyckte denna va lite skoj. Nyår 2010/2011


Im alive

Denna vecka tog död på mig, men efter min lediga dag idag känner jag mig redo för ännu en vecka med jobb. På pizza hut har allt gått bra som vanligt, jobbat över en massa, det blir fina julklappar i år. Det var också kul att jobba extra på Plantagen. Det var så kul att se alla igen!

Idag steg jag upp sent. Dagen började med en härligt julig frukost med risgrynsgröt. Vid tre släppte jag av min man på station för att han sedan skulle fortsätta mot Gävle. Själv åkte jag och pappa på äventyr här i Sthlm. Övningskörde en massa, bla mellan IKEA och Coop. Haha. Fick med oss en massa roliga saker hem.

Kvällen avslutades med god middag och sällskap av teven. Ska lägga mig i tid ikväll så säger god natt redan nu. Ska försöka uppdatera här på bloggen oftare, så snart jag hinner leva. Bara så ni vet. Natti!


Jobba jobba jobba


Om en kvart ska jag börja gå mot station för att sedan jobba lite. Johanna ringde idag med och jag ska jobba extra imorgon på Plantagen. Mysigt, det ska tydligen ha komma en massa julprylar som måste upp i hyllorna och julgranarna ska ut i Plantskolan. Ingen vila, ingen ro, men jag gillart!


What a long day

Det vart en lång dag idag. Blev väckt av en ringade telefon halv åtta och sedan en timme senare också av underbara Johanna på plantagen. Haha, som vanligt. Gick upp och ringde några viktiga samtal samtidigt som maken lades och frukosten åts. Var extra tidig till jobbet och vid fyra var det dags för personalmöte. Kvart i sju mötte jag upp pappa utanför jobbet för att bege oss till kulturhuset för lite teater. Det var en enmansteater, bra och djup men myrorna började krypa lite efter ett tag. Efter en varsin latte på centralen begav vi oss hem. Danne och pappa har nu gått och nanat och jag kikar på kär och galen. Mysig avslutning på denna dagen. Imorgon vankas jobb 16-24. Taggad? Jajemen! Ha det!


Updating


Världens bästa lillelillebror fyllde år den 17:e. Är så ledsen över att jag inte kunde fira honom! Ska ta mig dit så fort jag kan! <3

Annars har det inte hänt så mycket på sistone. Bara jobbat och stått i som vanligt. Var dock ute med en tjej från jobbet igår. Var på ambasadör eller vad det heter för första gånget. Trevligt ställe! Mina tjejor var på kryssning och jag hoppas verkligen de kommit hem helskinnade. Idag var det kaos på jobbet. Vart helt skakis av alla beställningar. Daniel var där och åt också, och jag behandlade honom så dåligt som min kund. Usch stackarn, han som kom för att vara söt, och jag hade så mycket att göra att jag knappt ägnade honom någon tid. Lille vän.

Imorgon är det match, dock i Nyköping, så får se om jag åker och tittar. Skulle vara kul, har inte sett mannen spela på länge. Annars blir det nog bara häng med pappsen här hemma. Den som lever får se.

Så, det var lite updating från mig. Nu ska jag återgå till mitt tv-tittade och ignorerar mitt sm från min far som säger att det är dags att lägga sig. Piuf. Tjadda.

Lite bilder

Nu ätligen har vi fixat en fungerande laddare till datan.
Så nu slänger jag in några bilder jag hittade på kameran.

Allahelgona




Jag och lillebror på väg till Karlstad


Fryser inte i vinter

Vill tacka Daniels pappa Pierre för alla superfina presenter vi fick idag. Vart jätteglad! Mössan, tröjan och favoritstrumporna kommer att användas flitigt! Slänger upp en bild på mig i mössan och tröjan. Kläderna finns att köpa i Pierres butik! Tack så jättemycket!


Karlstad, tåg, sladd

Åååh så arg! Idag åkte vi till Karlstad, för att bland annat besöka Elgiganten. Det var utförsäljning av hela butiken och eftersom vi behöver en ny laddare till vår dator köpte jag en sån. Väl framme i Sthlm (lagom datasittarsugen) funkar inte laddfan. När jag öppnar den någon tillknögglade kartongen ser jag att laddaren har används av någon annan. Repor och skit. Blir så less! Hur kan man ens sälja tillbakalämnade produkter?!

Jaja, ska försöka att inte alltid vara så gnällig. Resan med Niclas hem var kul. Musik och choklad. Riktigt kul att träffa Daniel igen också, han är mitt beroende, kan inte vara utan honom. Dock är det alltid lika tråkigt att lämna mamma.

Juste, har skaffat twitter också, kul grej liksom, så kika in den. FribergJessica heter jag. Alex hjälpte mig med bilden. Ciao!


2 Days

Två dagar hos mammsen har gått, och det har varit så mysigt. Imorgon åker jag tillbaka till Stockholm och tar med mig Niclas. Länge sen vi åkte tillsammans. Det händer alltid roliga saker på resan mellan Sthlm-Kristinehamn vare sig man åker buss eller tåg med Niclas. Näsblod och fäld i mittgången, är bara några av våra underbara reseminnen.

Här hemma har det varit en del kartongfixering då de precis flyttat. Väldigt trevlig lägenhet dock känns det lite tomt utan djurena <3.

Imorgonbitti är det Farsdag och det är värt att fira tycker jag. Såhär hemma bjuds det på godfrukost och äventyr. Pappa hemma i Stockholm får firas på kvällen.

Hör att det är full fart på Mastis nu. Är inte avis. Ser bara min säng för tillfället. Nu dusch, sen slagga. Sov gott!

I och med all kartongupplockning hittade jag denna söta bild på lilllillebror. <3


För vissa flyter allt på, men aldrig för mig.

Vilken helvetes morgon! Jag hade ställt klockan på 06.15 för att kunna fixa allt i lugn och ro inför min resa till mamma. Som vanligt stängde jag bara av väckarklockan. Vid 07.30 vaknar jag till med ett ryck och inser att jag nu har en timme på mig innan mitt tåg går. Packade och gjorde mig klar på 15 minuter, sen var det bara att springa till station. Tog tåget som gick 08.00. Jag klarade det, tänkte jag. Så skulle jag inte tänkt. Signalfel och spricka i rälsen. Vart ståendes i Karlberg en bra stund. Kom fram till Centralen exakt samma tid som mitt tåg till mamma skulle gå. Tog min stora väska och tacklade undan alla som gick framför mig. Till min lättnad står tåget jag ska med kvar på stationen. Det var också försenat, med tre minuter. Nu sitter jag här med en varm kopp kaffe framför mig, dock på fel plats, men det skiter jag fullständigt i förtillfället. Jag hann ju i alla fall!


Klarar ni av denna?!

Igår när jag jobbade fick jag höra en sådan jobbig historia att jag grubblat på den till och med nu. Försök själva att lista ut denna.

Tre killar checkade in på ett hotell i Thiland. Receptionisten sa att en natt kostar 30 kr. Killarna betalade då 10 kr var. 10+10+10=30. De gick till sitt hotellrum. Hotellschefen dök upp senare på dagen och såg killarnas bokning. Han sa till receptionisten att han tagit för mycket betalt av killarna. De skulle bara ha betalt 25 kr för en natt. Chefen sa till reseptionisten att han skulle ge tillbaka de 5 kr som killarna hade betalat för mycket. När receptionisten kom till rummet sa killarna att ge oss 1 krona var och ta de två resterade kronorna i dricks. Så alltså, killarna betalade 9 kr var då 1 kr drogs av från varderas 10 kronor. Nu till kruxet, alla killar betalade alltså 9 kronor var. 9+9+9=27 och 2 kronor i dricks, 27+2=29. Vart tog den sista kronan vägen?

Jag kan svaret, kan ni?


Nacka-Vallentuna

Morgonen var lugn, sen brunch och sedan var det bara att göra sig iordning till matchen. Jag åkte tillsammans med Danne till Nacka, därifrån gick han till ishallen medan jag strosade runt i forumet. Passade på att leta julklappar, det gick sådär. Börjar längta till julen redan nu, ändå är det bara november . . .

Nacka vann matchen mot Vallentuna med 4-3, såklart. Alltid lika kul att titta på mannen när han spelar!

Som vanligt gör jag mina inlägg väldigt sent. Daniel har redan somnat, han ska till Gävle tidigt imorgonbitti. Själv börjar jag jobba 16 imorgon. Lagom otaggad. Det som driver mig är min dricks, dock fick jag en springnota förra veckan så måste betala av den först. Så ingen dricks för mig inte . . . Då kanske ni kan förstå hur sugen jag är på att jobba. Nog tjatat från mig. Man kanske ska försöka sova lite ändå. Nattinatt!


-

Precis när jag vaknade skyndade jag mig ner till stan för att införskaffa lite grejer till den inplanerade bullbakningen. När jag var klar mötte jag Daniel på station då han just kommit hem från sin morgonträning. Vi gjorde lussebullar, och som vi trånat efter det länge! Och goda vart de. Efter allt frosseri så begav sig jag, Daniel och Niclas oss till Solna kyrkogård för att tända ljus för dem vi saknar. Det är så rofyllt att gå där, så fint! Vi brukade åka hit varje år som barn med hela familjen. Och det var mysigt att åka dit igen. Dock var jag den sämsta reseledaren någonsin, då jag tog på mig ansvaret att hitta dit. Resan tog mer än en timme plus att vi fick gå i en mördartrappa i Västra skogen. Inte särskilt poppis från killarnas sida. Jag önskar att datorn fungerade så att jag kunde ladda upp alla fina bilder jag tog. De kommer. Hoppas ni hade en lika mysig allahelgona som oss!


Avskedsfestbilderna

Äh, slänger in bilderna på mina fina tjejer nu ändå. Vadå sova . . .


Ett tag sen . . .

Long time no see! Har inte haft data på en vecka, dosan låter som en mus så försöker göra ett inlägg såhär istället, via telefonen. Denna vecka har varit lång. Jobbat mån-tors 12-20 plus en massa övertid. Kul i och för sig men kroppen får lida. Fick kanske världens fulaste arbetsskor idag, kommer jag använda dem?! Ballerinaskor med en feminim liten rem över foten. Jag tvekar. I alla fall, nu är jag ledig tre hela dagar och har redan ett par roliga saker inplanerade. Match på söndag bland annat, och det är alltid kul!

Klockan är mycket nu. Efter att ha kollat på 6 avsnitt av Friends är hockeyn påslagen nu. Man kanske ska lägga sig så man är fit for fight för alla lediga dagar. Äh, har absolut inget kul att berätta. De höll på att sätta upp julbelysningen i stan idag. Mysigt! Det är ju Haloween nu, eller var det förra helgen? Och Juste, ska lägga upp lite bilder från förra helgen när vi hade avskedsfest för Anna som nu har flyttat tillbaka till T-land.

Nej, nu ska jag bege mig till sängen. Hoppas allt är bra med er! Puss


RSS 2.0