Vällingby, check

Efter två dagar med mycket cycklande är nu lam från midjan och ner. Helt sjukt, men det har varit skönt att ha fått röra på döfläsket.

I vällingby hittade jag tillslut det jag sökte, en klänning. Nu kan jag sluta känna pressen inför Angies och Emils bröllopp, för nu har jag allt jag behöver!
'


Vad tycks?


Vällingby

Ciao! Nu drar jag till Vällingby!


Dag 1

Idag 11.30 mötte min käre bror upp mig i Centralen, alltid lika trevligt. Tillsammans begav vi oss hemåt där jag senare ringde mina vänninor för att besluta om dagens aktiviteter. Vi bestämde oss för att spela minigolf på Kananbadet. Vi bestämde också att vinnaren skulle få en drink imorgon utav förlorarna. Självklart vann jag, och jag ser nu fram emot en god drink under morgondagen. Efter allt spelande blev vi tvugna att svalka oss, så det vart ett dopp i vattnet med.

När jag väl kom hem igen så var maten redan klar. Så jag och pappsen satt ute på altanen och snackade och åt. Mysigt! Sedan övningskörde jag in till stan, där vi stannade på söder för lite glassintag. Något som jag aldrig gjort förut men definitivt ska göra igen!

Sedan när jag och pappa kommit hem åkte jag vidare til Alex där Frida med pojkvän också var. Där tittade vi på en film, dock var det kanske inte den bästa jag sett.




Mina (O)trevliga vänner, på minigolfen



Destination Stockholm

Nu är jag helt färdig, nästan. Bara jackan och andra små bra saker som ska packas ner. Kl 08.49 går det tåg som ska ta mig till Stockholm. Jag ser fram emot en vecka med pappa, bror och mina vänner. Dock kommer jag sakna min älskling här hemma. Men vi ses på fredag då vi tillsammans ska åka till Gävle för att få vara med på hans systers bröllop. Sweet!

Köpsugen?

Nu blir vi lägenhetslösa den 1 augusti (Skönt att det löste fort). Nu ska vi bara bli av med alla saker.

Sugen på att köpa en soffa?


Jobbdax

Nu drar jag på jobb. Och jag slutar inte förrän kvart över elva ikväll. Det innebär att inte får träffa älsklingen på jättelänge. Jag känner nu att jag är lite sugen på att börja packa ihop allt vi ska ha med oss. Men packningen får vi nog vänta med. Så här ser jag ut just nu i alla fall.


Min egna sommarplåga



Allt med den här låten är bra.
Allt med den här låten gör mig glad.
Allt med den här låten får mig att tänka på sommaren.
Gör mig till en billionär


Skobytardag

Idag har det vart en slapp stämning hemma hos oss. Det känns skönt i kroppen efter det slutliga beskedet vi fick igår. Vid fem i två idag fick Daniel den brilijanta idén att byta mina skor i karlstad. Vi trodde bussen skulle gå fem över två så vi börja springa mot busshållplatsen. Efter ett par språng kom vi fram till att vi aldrig skulle hinna så vi valde att vänta på nästa buss. För att nu komma till poängen, bussen skulle ha gått kvart över, vilket innebar att vi skulle ha hunnit. Vilket skämt! Men vid kvart över tre satt vi på bussen. Dock vart inga skor bytta i Karlstad, utan jag fick med mig ett par limmade och målade skor hem. High five!



Hej Österrike! Hej då Sverige!


Nu är det klart! Äntligen! Det vi har längtat efter så länge har äntligen skett! Jag och Daniel ska i Augusti flytta till Österrike, det ska vi göra för att Daniel ska spela hockey där. Fatta det är bara några veckor kvar! Galet! Snart sitter jag i vår lägenhet och tittar ut på bergen, åker lite skidor och tittar på Daniels matcher. Allt kommer att bli så kul! Jag hoppas också på att få ett jobb så fort som möjligt, ska försöka leta lite imorgon.

Idag har jag också bestämt mig helt att jag ska till London i september och träffa mina favorittjejer, Frida och Alex! Dit kommer jag med tåg från Österrike,det tar bara sju timmar och jag behöver inte hålla på och krångla med bagage och skit! Som jag ser fram emot det!

Just idag rullade mitt liv på väldigt bra. Jag ser fram emot allt nytt och spännande jag kommer att göra och uppleva. Självklart kommer jag att sakna min familj och mina vänner. Det är det värsta med att lämna Sverige, att lämna dem. Det kommer att bli galet svårt att inte ha samma kontakt med dem som jag har idag, här i Sverige. Men vi har vart med om mycket förr och det här är något vi kommer att klara av galant.  Både jag och Danne hoppas på mycket besök i Österrike sen hoppas jag att jag kan komma hem i jämna mellanrum!

Just nu känns allt bra, spännande och roligt! Snart åker vi!





Overkligt!

Overkligt!


"God" Morgon


Idag blev jag väckt alldeles för tidigt . . . Jag somnade som sagt för sent igår . . .

Men vad gör väl det när man fått äta en fruktsallad till frukost. Det var inte precis igår man gjorde det.
Nu ska jag bara göra klart tvätten, kanske ska jag städa lite också. Vi får se. Vid fyra bär det av till jobbet,
jag ser inte alls fram emot det. Hade mycket hellre varit hemma och degat.


Samma visa varje kväll


Jag är inte trött. Klockan har precis passerat halv 4. Det skulle vara skönt att ta en promenad. Men visst är det för sent att gå ut nu? Kanske till och med lite för tidigt. Nej. Sminket ska av nu. Sen är det sängen som gäller. Natt!

Lika smart som Sherlock Holmes?

Ikväll har jag just tittat på Sherlock Holmes. En riktigt bra film med sjukt bra humor! Sherlocks smarta tankesätt imponerade mig grovt, så nu sitter jag tittande mot persiennen för att få någon nys av om fönstret är öppet på andra sidan. Känner jag något vinddrag eller är det lite kallare än vanligt i rummet? Jag känner ingenting, och får nöja mig med att vara en vanlig tråkig Svensson.




Nattblogg?

Jag har funderat på att byta namn på bloggen, nattbloggen skulle sitta fint. Skämtosido, jag har inte någon tid att sitta framför datan på dagarna utan min enda chans att skriva i bloggen är innan jag ska gå och lägga mig. Jag fattar inte varför, men det är så jag funkar. 

Idag har jag inte gjort ett skit. När jag vaknade låg jag kvar i sängen och bara svettades tills jag skulle till jobbet. Jag och Daniel hann dock komma fram till ett bra saker angående vår framtid, vilket känns som en stor lättnad då jag verkligen tror att allt kommer lösa sig nu utan problem. Ser fram emot allt så mycket! På jobbet var allt frid och fröjd med. Jag förstår bara inte varför människor inte hyr film en regnig dag som denna ?! Det hade ju som sagt vart lite roligare om det hade vart lite fart i affären . . .

NEJ nu ska jag gå och nana kudden och krama om den kalla fläkten som är vår för natten. Ciao!

Svårt att sova?


Nu har jag legat och vridit mig i sängen i en timme eller så, det går ju inte att sova i denna värme!! Nu står fönstret vidöppet, men jag känner ändå ingen skillnad . . . Under timmen som har gått har jag hunnit tänka en massa. En sak är att jag så gärna vill följa med till London med mina bästa vänner, Frida och Alex, i september! Jag ska börja spara redan nu fast jag inte vet hur min framtid ser ut. Jag får hoppas på det bästa, och troligtvis kommer det bästa ske inom några dagar! :)

Älska

Vilket väder! Jag och Daniel gick ut så fort jag gått up ur sängen. Vi låg på gården i timmar insmetade i olja, och det verkligen brände i huden. Nu sitter jag inne i soffan på en massa handdukar. Jag vägrar duscha, för Frida har sagt till mig att man blir brunare om man skiter i att göra sig ren efteråt. Så nu får Danne stå ut med min härliga doft, haha!


Sanningen

Ni kommer ihåg gubben som va inne och snodde (vad jag trodde, ett aftonbladet) han snodde två stycken porrtidningar. Haha, kunde han inte tagit nått lite vettigare, gubben!? Komiskt tycker jag i alla fall!

Lunchen tog tio minuter att äta upp, vad s...

Lunchen tog tio minuter att äta upp, vad ska man nu hitta på de minuter som är kvar av rasten? Känns rätt så segt att bara sitta här och glo in i väggen. . .


På riktigt dåligt humör. . . Och det komme...

På riktigt dåligt humör. . . Och det kommer nog hålla i sig ett tag. Hoppas jobbet får mig på andra tankar . . .


Ojsan, någon sitter redan på bussen på ...

Ojsan, någon sitter redan på bussen på väg till jobbet just nu, och jag hade kunnat föreställa mig att det skulle vara jag. Idag blir det jobb till halv fem sen ser jag fram emot en mysig kväll med älsklingen. Åh, vill hem NU!!!


Polishögskolan nästa?

Pappas polisgener kanske har förts vidare en generation trots allt. . .

Jag, mesiga lilla Jessica, sprang efter en drog- eller alkohol påverkad 50 årig gubbe som snattat i butiken. Jag både skrek och hotade gubben, men han brydde sig inte ett dugg!

Till slut, efter många om och men, fick jag tillbaka Aftonbladet han snott!


Jobb gånger 5


Om två och en halv timme sitter jag på bussen på väg mot jobbet. Nu blir det bara att tagga 5 dagars arbete,  både öppning och stängning. Jag kommer att vara helt slut när dessa dagar är slut! Men inga negativa tankar nu, jobbtid ger ju pengar!


Picnik

Har ni någonsin hört talas om Picnik? För tillfället är det mina bilders paradis. . . Jag har inget "riktigt" bra program för att redigera mina bilder, därför går jag in på hemsidan picnik.com. Där är det mesta gratis, vilket passar en amatör och snåljålp som mig väldigt bra, haha!

 

 


Hair

Kanske var inte dagen lika bra som den var igår, men jag hade det riktigt mysigt med familjen på övervåningen. På schemat var det både grillning och hårfärgning som gällde. Den grillade maten var något av det lilla extra, lika så mammas och lillebrors hår. Så fina. Och det tack vare mig!


Slappardag

Somna sent, vakna sent, gick upp sent, gick ut sent. Inte lika sent som vanligt men fortfarande sent, haha.  Jag och Daniel tog en minipromenad, vilket betyder att gå till snuskboa och köpa en varsin läsk för att sedan sätta sig på en bänk i stan (50 m bort). . . När vi kom hem åkte kläderna av och vi lade oss på en varsin handuk i solen, skönt, men jag vart otroligt raslös. Nu sitter jag istället inne framför datan. . . Bra jobbat Jessica!

Awesome

Vilken toppendag! Inte gjort ett piss men ändå har jag mått prima! Det kan ju bero på mitt mysiga uppvak bredvid världens bästa fästman eller frukosten på gården. Kanske var det bara dagens mys framför teven eller på studsmattan som fick mig att må bra. I vilket fall som helst vill jag nu bara förmedla ett god natt till er! Jag ska gå till kojs och hoppas på att morgondagen blir just som denna dag! Sleep tight!


Bilder från vår Polenresa



Frukost ute

Nu är det äntligen dags att gå ut o äta frukost. Det som serveras är pizzan som blev kvar sen gårdagens middag! MUMS!


Jessica #2


Idag, alltså mycket tidigare idag, runt halv ett tiden inatt fick jag skjuts till Jessicas pojkväns hus där just Jessica befanns sig med sin syssling och hennes kompis. Där satt vi ute på altanen och bara pratade över ett par glas. Klockan blev bara mer och mer och efter flera glas och kex med falukorv var det dags att bege sig hemmåt. Det var runt fem på morgonen då jag lämnade huset. Solen hade börjat lysa och luften var så frisk. Jag älskar verkligen tidiga mornar (Bara jag slipper ställa klockan för att gå upp)! När jag kommit hem var det bara raka vägen ner i sängen och där låg jag kvar tills klockan 17 på eftermiddagen. Haha, snacka om att sova bort hela dagen. Dock var det välbehövt då jag som sagt sovit sämst i flera dagar! Vid 12.30, tror jag, kom Daniel hem från Gävle. På lördagen hade han haft svensexa för sin systers pojkvän. Lite spontant på söndagmorgonen, ungefär samtidigt som jag gick hemmifrån Jessica, tog han bussen från Gävle. Jävla fyllakaja som Jessica hade sagt, haha! :)




Här spatserar jag på Kristinehamns tomma gator 5 på morgonen


Allert

Jag vaknade verkligen på rätt sida idag. Jag for upp riktigt snabbt ur sängen och hann både tvätta och sola innan jag åkte till jobbet. Tiden gick fort på jobbet och när jag väl slutade var jag pigg som en lärka. Var sugen på att gå ut men det var dött på den fronten. Istället tog jag ett glas Krupnik och cola med min mor. Imorgon är det lördag, det blir jobb som vanligt sen ser jag fram emot en kväll ute!

SOL

Vilket väder det är ute! Om exakt 14 minuter ska jag ligga där ute och försöka fånga lite färg.

Hittade låten

Shit, satt och klicka runt lite för att hitta lite nya låtar, och så hitade jag den här! Oj vad jag tyckte om den här låten förut men jag har aldrig vetat vad den heter. Komiskt! Idag tycker jag nog inte att den är lika bra som jag tyckte då, haha!



Paramore - Misery Business

Jobbiga tre dagar

När vi anlänt till Skavsta flygplats for jag iväg till Sthlm för att träffa mina kära vänner! Daniel åkte till Gävle och kommer inte hem förän på söndag (Surt). På onsdagen fick jag gå upp tidigt för att hinna med tåget till Kristinehamn, men självklart var tåget försenat! Så när jag kom fram till Kristinehamn var det bara att rusa hem och byta om till arbetskläderna och åka vidare till jobbet. Stress, stress, stress. Jag har inte sovit mer är 5 timmar varje natt i tre dagar, min kropp är helt slut. Men på söndag är jag ledig, då ska jag ligga och slöa hela dagen tills Daniel kommer hem.


Hemkommen

I tisdags kom jag hem efter en underbar vecka i Krakow. Jag och älsklingen hade det så mysigt. Under veckan vi var där hann vi göra flera saker. Jag och Daniel strosade runt i stan och gjorde flera "utflykter". Visste ni att det finns en "pyramid" i Polen? Det gjorde inte jag förän jag stod på toppen av den. Sjukt läskigt. Både jag och Daniel hann besöka frisören också, Danne klippte av sig allt hår medan jag gjorde lite slingor och klippte topparna. Jag hann också göra tippar, så fint och lyxigt tycker jag!

Jag säger bara mys, Krupnik, VM och älsklingen! Vilken underbar vecka!

RSS 2.0