En dag kvar!

 
En dag kvar! En dag kvar! Sen adios till er, så flyyyger jag till varmare breddgrader. Sjukt taggad!
Allt är tvättat och snart är packlistan klar. Känner mig så välförtjänt av semester!
 
 

Olles

Kom hem ganska sent idag, hängde nämligen med tjejerna på Olles för att se Portugal-Spanien. Fortfarande proppmätt men sitter ändå och smygäter lite gott nu. Bara fyra dagar knögtider på Plantan innan jag flyger. Pepp!


Med lägenhet

 
Ni kan inte ens förstå vad som hänt den senaste tiden. Vi var och tittade på en lägenhet och vart kära på en gång. Nu är den vår, vår alldeles egna lägenhet. Kallhäll, 2:a, fyra trappor upp, fetaste balkongen och det hade inte kunnat bli så mycket bättre. Jag är så sjukt taggad, vi får tillträde till lägenheten senast den 20/6 men troligtvis tidigare. AAAAH ni kan inte förstå hur sjukt jävla underbart det är!
 
Inte bara det, jag fick efter många om och men ut den semester jag ville ha så nu på måndag drar jag till Ungern en vecka och ska faktiskt få träffa släktingar och vänner till familjen för första gången.
 
Alltså, summan av kardemumman - Jag är sjukt lycklig just nu!
 
 

.


Nu är det spännande.


Flyr till Abramhamnsberg





Taggar för vinparty med Linn. Hon dricker vin och jag smugglar med mig en Krupnik. Kan misstnka att det blir en hel del snack på balkongen idag. Mys!


Alles





Ledig. Imorgon alltså, skönt. Visning, förhoppningsvis lite solning och mår man bättre kanske man orkar dra sig till gymmet också. De senaste dagarna i mitt liv har endast bestått av jobb, mer jobb och sova. Har totalt hunnit se två hela halvlekar i Em förutom Holland-Tyskland som är i bakgrunden nu. Danne var ju på plats i Kiev (Inte alls avundsjuk) men kom hem igår. Hoppas Sverige tar sig till kvarten då blir det förhoppningsvis lite resa  för mig med. Nu ska jag fortsätta smutta på min förbannat goda Krupnik Daniel köpte med sig till mig från Polen. Yam!


Matildas student




Förra fredagen åkte vi upp till Gävle för att fira Tilda på hennes student. Lika mysigt som vanligt.
Grattis tjejen!


Sthlm-häng

Då ligger man här i sängen och om bara fem timmar ska vi upp för att åka till Gävle. Känns som att alla mina sovtimmar de senaste dygnen ligger bakom detta. Superpigg!

Idag har jag och Daniel strosat runt i stan. Kikat på studentpresent, ätit och myst! Hittade denna nakenfis i en affär också.


Sjuk





Usch vilka sega två sista dagar, gick hem från jobbet igår vid tolv och legat och sovit sen dess. Och det känns inte bättre av att jag tagit på mig att jobba imorgon heller. Måste ju vara frisk till på fredag då vi ska till Gävle för att fira Tildas student!


Grattis Niclas till Studenten!













RSS 2.0