Överraskningsfest




Vilken grym helg! På lördagen tog jag taxi hem till Alex för att joina alla andra som redan var där för att överraska Alex kille, eftersom han nyligen fyllt 25. Han vart lagom paff när han kom hem och hela hans vardagsrum var fylld av alla hans bästa vänner. Efter ett par glas gled vi in till Sumpan, Garbo, för att fortsätta festen där. Även där var det grymt.

Nu jobbar jag bara tis-ons sen är jag ledig fyra dagar. Det ska firas med slapperi och shopping. Tagg!


Kakan och Mini





Så börjar denna dag lida mot sitt slut. Har haft fullt upp hela dagen. Började sju och jobba över till kvällen. Träffade på Alex med hennes brors nya hund, och jag smalt. Jag dog på riktigt. Vi tre, jag hunden och Alex gick sedan och hälsade på Wibergarna och deras hund för att chilla ett tag. Mötte upp Daniel och nu sitter jag här inlindad i favoritfilten och väntar på att BB ska börja. Dagen vart inte så kass som jag trodde imorse när jag stod ute i minusgrader en halvtimme i bara skinpaj. Tänka sig.


Morgonpigg i kylan


Först av alla på jobbet. Kommer inte in och det är jvligt kallt ute. Och inte blir det bättre av när jag tänker på att jag bara sovit i fyra timmar inatt. Ingen matlåda har jag heller. Det här kommer bli en grym dag!!!



En gör bra dag

 



Dagen till ära strosade jag och Daniel runt i stan och bara mös. Lite lunch från Buger och en nu telefon till Dani. En Samsung note. JAG ÄR INTE AVUNDSJUK! Nu är man bra sugen på att byta från iPhone. Skittelefon. Kvällen fortasatte med god middag hemma och självklart ser vi Bayern spela! På bilden på mig ser ni mitt avklippna hår. Undrar om jag ska cutta lite till . . .


3 år förlovade





Japp, så sant som det är sagt. Idag har jag och min man vart förlovade i 3 underbara år.
Och bara så att ni vet, jag älskar honom mer än någonsin!


:)


Ja, jag höll inte det jag lova, sorry, men ni ger mig en andra chans va? Checkar in här imorgon istället. Måste sova jag med förstår ni, det vankas långpass på Plantan imorrn. CIAO!

Hälsning från horisontellt läge

Då ligger man i bäddsoffan och har ingen lust att somna. För imorgon väntas hemfärd tillbaka till Sthlm. Självklart saknar jag hem till min man, andra familjen och mina vänner. Alexandra är nu hemma efter en veckas semester i Italien så ska bli kul att se henne såklart. Men jag har haft det så förbaskat bra här som vanligt. Fredagen den trettonde förde med sig mer tur än otur. Mamma var ledig, jag kapade av 15 cm av mitt hår och vart nöjd och jag fick mysa med familjen. Resten av min "semester" följde i samma anda. Mamma fyller imorgon och självklart har vi hunnit fira henne också med tårta, presenter och god mat. Vi hörs igen imorgon hörrni. Natt!


Jessicas svar på livets frågor

Efter att ha börjat jobba på Plantan känner jag genast att jag blivit ett snäpp visare.
Här kommer några väl utvalda svar på livets frågor jag lyckats knåpa ihop denna vecka.

* Färgen röd och grönt går inte bra ihop - ren fakta.

* Du går inte ner i vikt eller får en snärtare kropp genom att äta pizza till frukost och snacks till middag.

* Ska du svimma - gör det bland folk.

* Det är alldeles för kallt att gå med skinpaj när det är -7 ute.

* Med ett glas alkohol i kroppen springer du mycket snabbare.

* Människor har problem - har de inte hål i häcken är det nåt annat.

* För att överleva måste man äta, dricka och sova . . .


Jag lever, på riktigt


Tänka sig att Ni tittar in här trots att det var 100 år sen jag langade ett inlägg. Denna en och halv vecka har vart så otroligt skön. Förra lördagen gjorde jag mitt sista pass på PizzaHut och började redan på måndagen på Plantan på rikigt. Kört 8 dagar i streck, ah sju och en halv för kolade på jobbet på tisdagen(haha). Ändå känns det inte jobbigt på något sätt utan mer som semester jämförelsevis med PH. Vet ni, jag har till och med köpt ett gymkort, som gäller ett HELT år, dock har jag inte utnyttjat det än utan hade tänkt att börja på måndag för att nå min beachkropp 2012. Då hinner jag samla kraft efter tre dagar semester hemma hos mammsen. 

Idag då, jobb 11-21.15 sedan mötte jag upp bästa Frida på Calles över ett par cider. Hennes man kom också för att hålla oss sällskap. Himlans trevligt. Snart ska jag slagga sen blir det upp tidigt imorgon för att fixa mammsen föelsedagspresent för att sedan åka dit och ge den till henne och möta resten av familjen så klart.

Hoppas allt är bra med Er förresten! PUSS!



RSS 2.0