TVÅ DAGAR + 1


De två sista dygnen har vart fartfyllda, därav dålig uppdatering. Igår jobbade jag dag och direkt efter jobbet åkte jag hem till Farmor & Farfar där det bjöds på god mat och minijulafton. Kussarna var där också. Vid halv ett tiden på natten var det egentid och både håret och ögonbryna färgades. Nu ser jag normal ut igen. Skönt inför julen. Det blir ingen ny nyårsklänning för min del då jag ska jobba till tio på nyårskvällen. Surt va?

Idag har jag(&Daniel) julshoppat. Har nu köpt klart till en person. Haha superbra med tanke på att det endast är 4 dagar kvar till jul. Jag har planer så än så länge är jag inte körd. Efter tre timmar på stan joinade lillebror. Vid fem mötte vi upp pappa och Håkan på Fridays där vi åt feta burgare. Vid sju gick vi till Dramaten där vi såg en helt sjuk bra föreställning. Två herrars tjänare med Morgan Alling. Mungiporna var uppe vid öronen i två timmar. Se den! Så två bra dagar helt enkelt. Det enda bittra med dagarna är att Daniel inte varit med då han igår åkte till Gävle och han kommer inte tillbaka hem förrän på torsdag.

Berättade jag vad jag gjorde i Lördags då? Jag kickade ass i Jakans bowlinghall. Fridas Daniel fyllde år så var med och firade han där. Följde dock inte med ut då jag som sagt jobbade dag på söndagen.

Tog en massa bilder idag men hittar inte sladden tyvärr. Om jag pallar fixar jag det imorgon. Har dock en massa att ta itu med (Jättehemliga saker som inte får avslöjas förrän efter jul). Danne vart nyfiken nu va? Hoppas det.

Ska man palla med min långa dag imorgon ska man väl kanske slagga nu. Men det är ju så bra på teve vid den här tiden så det är svårt. Ska försöka slita mig. Ha det gött så länge så aksnke vi hörs imorgon. Hejsvejs.


Kommentarer
Postat av: Daniel Lundin

JAAAAAAAAAAAAAAA jag vart sjukt nyfiken!!!!:)

Fast det borde du vara med ;(:))

2011-12-20 @ 20:04:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0